Yeni hayata başlamak

Daha fazla  
Dış görünüşüm yüzünden fazla önyargıya maruz kalıyorum(180 m/55 kg) sesim kız gibi diyebilirim. Evet zarganayım ben de kabul ediyorum: C.
Şu ana kadar sayamayacağım kadar fazla ilişkim oldu. Bana gerçekten zarar verenler şu an arabalı paralı erkeklerin arabalarında story atıyorlar. Fakat ben aylardır yerimde sayıyorum. Dost konusuna gelince yıllardır öz kardeşim dediğim çocuk kazığı attı. Her söylediğim şeyi ortaya döktü. Abi dediğim kişi üç beş kız görünce beni unuttu. Kaldım tek başıma, gerçekten tek gezmek o kadar sıkıyor ki...yıllardır platoniği olduğum kişi var en son gördüğümden beri nerede olduğunu bilmiyorum. Asosyal biri oluyorum sanırım.
Tek isteğim kusurlardan olabildiğince kurtulmak ve yeni biri gibi çıkmak.

Öneri veya taktik verecekleri bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum şu hayatta en çok ihtiyacımız olan tek şey yine kendimizdir hele ki erkek olarak daha da güçlü olmak düşüyor çünkü zayıf erkekleri kimse istemez kendinden düşün sürekli ezik yakınan şikayet eden hemcinslerini seviyor musun? sevsen bile bir süre sonra bıkarsın . Şunu bilmelisin ki hiç kimsenin öyle Instagram'daki gibi hayatı yok herkes en mükemmel haliyle orada boy veriyor.
İnsan bir şeylerle meşgul olmalı yoksa delirir gider bu böyledir. Vakit kaybetme bekleyerek, yoksa internete daha da bağımlı olursun bu yüzden hemen hobi bul. Kitap oku sevmiyorsan spor alışkanlığı kazanmaya çalış o da olmuyorsa en kötü dışarı çık...

Son düzenleme:
Dostum seninle aynı durumları yaşıyorum diyebilirim. 50 kiloyum insanlar sesimi duyunca saçım da uzun olduğu için kızım diyor ama bazen zargana, kız gibi yorumları pek umursamamak gerekiyor ama eğer çok takıyorsan spora gidip kilo alabilirsin ve hiç doktora gidip sordun mu bilmiyorum ama sesin için bir doktora gidebilirsin (çünkü ben anlamsızca sesim konusunda hiçbir şekilde profesyonel yardım almadım). Arkadaşlıklar ve sevgililer konusunda da kesinlikle önceden takıldığın insanlardan uzak bir ortama gidip yeni insanlarla tanış. Bunun için yapmayı sevdiğin bir şeyin kursuna gidebilirsin hem kendinle benzer ilgileri olan insanlara tanışıp yeni arkadaşlıklar edinirsin hem de kendini geliştirmiş olursun.

Max Patrick Bateman pp kullanıcısı.

Asosyallik gerçek kişiliğinizi bulmanızı sağlayabilir, "sosyete bozar adamı."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…