zussot Femtopat Katılım 1 Mart 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #1 Yeni bir hazır sistem aldım ancak nasıl Windows kuracağımı vesaire bilmemekteyim. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa müteşekkir olurum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2025
Yeni bir hazır sistem aldım ancak nasıl Windows kuracağımı vesaire bilmemekteyim. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa müteşekkir olurum.
E eno123 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 515 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #2 zussot dedi: Yeni bir hazır sistem aldım ancak nasıl Windows kuracağımı vesaire bilmemekteyim. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa müteşekkir olurum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
zussot dedi: Yeni bir hazır sistem aldım ancak nasıl Windows kuracağımı vesaire bilmemekteyim. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa müteşekkir olurum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.010 Çözümler 40 16 Nisan 2025 #3 zussot dedi: Yeni bir hazır sistem aldım ancak nasıl Windows kuracağımı vesaire bilmemekteyim. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa müteşekkir olurum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını taktınız mı hocam?
zussot dedi: Yeni bir hazır sistem aldım ancak nasıl Windows kuracağımı vesaire bilmemekteyim. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa müteşekkir olurum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını taktınız mı hocam?
zussot Femtopat Katılım 1 Mart 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #4 Ahmt1 dedi: Ekran kartını taktınız mı hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam geç mesaj için özür ve evet her şeyi hallettim ama monitörden ses gelmiyor o konuda bilgi verirseniz.
Ahmt1 dedi: Ekran kartını taktınız mı hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam geç mesaj için özür ve evet her şeyi hallettim ama monitörden ses gelmiyor o konuda bilgi verirseniz.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.010 Çözümler 40 18 Nisan 2025 #5 zussot dedi: Hocam geç mesaj için özür ve evet her şeyi hallettim ama monitörden ses gelmiyor o konuda bilgi verirseniz. Genişletmek için tıkla... Monitörünüzde hoparlör çıkışı yoktur hocam. Sadece kulaklık ile ses verir yüksek ihtimalle.
zussot dedi: Hocam geç mesaj için özür ve evet her şeyi hallettim ama monitörden ses gelmiyor o konuda bilgi verirseniz. Genişletmek için tıkla... Monitörünüzde hoparlör çıkışı yoktur hocam. Sadece kulaklık ile ses verir yüksek ihtimalle.