3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 31 Ekim 2020 #1 Biçimlendirmek dışında başka bir şey var mı? Not: Normal uzun süredir aynı HDD'yi kullanıyordum ve hala kullanıyorum. Windows falan çoğu şey bunun içinde.
Biçimlendirmek dışında başka bir şey var mı? Not: Normal uzun süredir aynı HDD'yi kullanıyordum ve hala kullanıyorum. Windows falan çoğu şey bunun içinde.
H Hacışakirbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 1.635 Çözümler 9 31 Ekim 2020 #3 HDD sentinel ile çalışma saatini kontrol edin. Eğer değerler az ise bir problem yoktur.
3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 31 Ekim 2020 #4 SCROUB dedi: MBR yapın. Genişletmek için tıkla... Hacışakirbey dedi: HDD sentinel ile çalışma saatini kontrol edin. Eğer değerler az ise bir problem yoktur. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıldıklarınıda söylerseniz müteşekkir olurum.
SCROUB dedi: MBR yapın. Genişletmek için tıkla... Hacışakirbey dedi: HDD sentinel ile çalışma saatini kontrol edin. Eğer değerler az ise bir problem yoktur. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıldıklarınıda söylerseniz müteşekkir olurum.
SCROUB Decapat Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 279 Çözümler 3 31 Ekim 2020 #5 371129 dedi: Nasıl yapıldıklarınıda söylerseniz müteşekkir olurum. Genişletmek için tıkla... Diskpart List disk Sel Disk X ( Bu X senin HDD ) Clean Convert mbr Exit Exit CMD admin olarak başlatın.
371129 dedi: Nasıl yapıldıklarınıda söylerseniz müteşekkir olurum. Genişletmek için tıkla... Diskpart List disk Sel Disk X ( Bu X senin HDD ) Clean Convert mbr Exit Exit CMD admin olarak başlatın.
H Hacışakirbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 1.635 Çözümler 9 31 Ekim 2020 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada anlatılmış. Fakat bu videodaki programı indirmeyin. Kendi sitesinden indirin Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2020
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada anlatılmış. Fakat bu videodaki programı indirmeyin. Kendi sitesinden indirin