X xSloxy Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 652 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #1 Selam, HDD'mi değiştirmek istiyorum ve yeni HDD alınca ne yapılması gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Selam, HDD'mi değiştirmek istiyorum ve yeni HDD alınca ne yapılması gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
night x rain Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 474 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 22 Temmuz 2022 #2 Aldıktan sonra mı Alırken mi ?
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 22 Temmuz 2022 #3 Öncelikle biçimlendirip test edin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Öncelikle biçimlendirip test edin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
X xSloxy Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 652 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #4 night x rain dedi: Aldıktan sonra mı alırken mi? Genişletmek için tıkla... Alıp taktıktan sonra.
night x rain Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 474 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 23 Temmuz 2022 #5 xSloxy dedi: Alıp taktıktan sonra. Genişletmek için tıkla... Yapacak pek bir şey yok açıkçası biçimlendirip kullanın.
xSloxy dedi: Alıp taktıktan sonra. Genişletmek için tıkla... Yapacak pek bir şey yok açıkçası biçimlendirip kullanın.