Yeni HDD kasma sorunu

ChenClan

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar;
Yeni laptopta SSD yanına 0 ürün HDD eklemesi yaptım. Her şey güzel gitti format sonrası ilk etapta PC tanımadı ve basit kurulumla HDD cihaza tanıttım. Sonrasında HDD üzerine gerekli oyun ve programların kurulumu yaptım buraya kadar da sorun olmadı. 1 gün sonra fark ettim ki belirli bir süreden sonra HDD okuma ve yazma hızı 0 oluyor ve cihazda kasmalar başlıyor. Örneğin; oyun esnasında belli bir zaman geçtikten sonra droplar oluyor veya oyundan çıkarsan girmiyor aynı şekilde sistem içinde de çoğu şey kasmaya başlıyor. PC yeniden başlattığım zaman sorun ortadan kalkıyor 1 saat sonra tekrar ediyor kendisini sürekli bir döngü içerisinde. Yani kısaca 1 saat sonra kendisini uykuya alıyor ve PC yeniden başlayasıya kadar uyanmıyor. Cihazı bu süre içinde sürekli sarjda kullanıyorum. Bazı programlar ile SS çektim bakabilirsiniz. İlk etapta dediğim gibi hiçbir sorun yok sonrasında resimdeki detaylar 0 oluyor. Ne yapmam lazım sizce? Acaba sorun nerede?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows ayarlarından gücü mümkünse yüksek performansa alın. Driver ve windows güncellemeyi deneyin. sfc /scannow işlemi yapın. Ayrıca ben bakamasam da minidump dosyanızı burada paylaşın yardımcı olsunlar.

Aynen katılıyorum.

Hocam windows kurduğum zaman bütün driver ve sistemi son güncelleme yaptım saten. Performans endişem yok sistem gayet yeterli diye düşünüyorum şuan Dengeli modda. Minidump dosyası ise şuan boş herhangi bi içerik yok dosyada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…