Samet 41 Zeptopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #1 Benim bilgisayarim hard diski gormuyordu, yeni hard disk aldim simdi de Windows logosunda kapaniyor. Sizce sorun nedir?
Benim bilgisayarim hard diski gormuyordu, yeni hard disk aldim simdi de Windows logosunda kapaniyor. Sizce sorun nedir?
CYBER SHADOW Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 3.167 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Denizci 23 Şubat 2022 #2 Samet 41 dedi: Benim bilgisayarim hard diski gormuyordu, yeni hard disk aldim simdi de Windows logosunda kapaniyor. Sizce sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Marka nedir kullanım durumu ne sıfır mı aldınız ürünü. Artı 0 Eksi
Samet 41 dedi: Benim bilgisayarim hard diski gormuyordu, yeni hard disk aldim simdi de Windows logosunda kapaniyor. Sizce sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Marka nedir kullanım durumu ne sıfır mı aldınız ürünü.
Sütlü çikolata Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 255 Çözümler 2 Yer İzmir, Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #3 1 BIOS'a gitmeyi dene. 2 HDD alcağına bence SSD alman daha iyi olurdu. 3 2. el aldıysan hayırlı olsun derdim de bazı 2. el HDD'ler sıkıntılı olabiliyor. Artı 0 Eksi
1 BIOS'a gitmeyi dene. 2 HDD alcağına bence SSD alman daha iyi olurdu. 3 2. el aldıysan hayırlı olsun derdim de bazı 2. el HDD'ler sıkıntılı olabiliyor.