Yeni HDD takınca NTLDR is missing hatası

hakanayk

Hectopat
Katılım
15 Ağustos 2014
Mesajlar
35
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle herkese merhaba. Bilgisayara bi tane 500 GB'lik bi HDD taktim ve NTLDR is missing diye bir şey çıktı karşıma. İnternetten biraz baktim XP CD'si ile format atin gibi yazıyordu. Benim optik okuyucu calismadigi icin USB'den atmayi deniyorum. Boot menüden USB'yi seçiyorum ama beni tekrar en basa yolluyor.
8EX7VW.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Disk Boot Failure hatası için Hard Disk'in Data ve Sata kablolarını kontrol ettin mi kardeşim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bir sorun yok her şey eskisi ile ayni hatta eskisinden söküp direk buna taktim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Senin taktığın 500 GB HDD'de işletim sistemi kurulumu kurulu ise Windows ne yüklü? Flash Diskinde problem olmasın boot ederken falan? Flash diskin içindeki Windows'u görmüyor da olabilir.[/QUOTE]
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Diski ilk taktigimda Win 7 kurmaya calistim kuramadim. Eski HDD'ye defalarca kurmustum. XP USB'sini takiyorum onda da surekli başa atiyor beni.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Flash diskinde veya CD'de problem olmadığını düşünüyorsan hard diskini bir daha kontrol et kardeşim Sata kablosunu ilk yuvaya tak sata elektrik kablosunu kontrol et. BIOS'u sıfırlamayı dene.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Baska bir optik okuyucuyla deneyeceğim bakalim son çare bir bilgisayarciya gotureceğim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı