G4560 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 1.604 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2018 #11 Ne demek. Sadece teşekkür etmek yerine beğene basarsanız daha güzel olur. Gereksiz mesajlarla dolu bir forum olmaz. Yardımcı olduysam ne mutlu bana
Ne demek. Sadece teşekkür etmek yerine beğene basarsanız daha güzel olur. Gereksiz mesajlarla dolu bir forum olmaz. Yardımcı olduysam ne mutlu bana
Ö Ömer_Engin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 1.519 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2018 #12 Genclik naptiniz. Bu isi yapan ücretsiz programlar mevcut. Windowsla beraber tum verileri bir harddiskten digerine tasimak ve bilgisayari yeni HDD den bootlamak mümkün. Ben SSD aldigimda Macrium Reflect programi ile tasimistim her seyi.
Genclik naptiniz. Bu isi yapan ücretsiz programlar mevcut. Windowsla beraber tum verileri bir harddiskten digerine tasimak ve bilgisayari yeni HDD den bootlamak mümkün. Ben SSD aldigimda Macrium Reflect programi ile tasimistim her seyi.