Yeni i5 Haswell Sistem

Hocam eksenden alacağım bende kapıda ödeme nasıl oluyor annemin kimliği göstersem nakit parayı ben versem yaş 16 fatura felan kesceklerde ben versem olurmu? Tabi bilgin varsa diğe sordum ustam

Bu arada işlemci içindeki grafik çipi (HD 4600) ile çalıştır 9600GT sök at daha performanslı çalışır, istediğin oyunu kur dene.

Yeni ekran kartın gelene kadar şu oyunda HD 4600 şu-şu ayarda bu performans veriyor diyede rehber yapabilirsin bize, intel dahili grafik çipini tanımayanlar için çok faydalı olur.

Yeni ekran kartın gelene kadar şu oyunda HD 4600 şu-şu ayarda bu performans veriyor diyede rehber yapabilirsin bize, intel dahili grafik çipini tanımayanlar için çok faydalı olur.

Evet evet, eğer ilgilenirsen HD4600'ün övülen grafik yongasını test edip bir de üstüne gt9800'e attığı farkı bize gösterirsin. Bence mükemmel bir çalışma olur. Fazla zor değil eğer istersen sana bir çok kişi yardım etmek isteyecektir eminim ki forumdan.

GTX760 SLI yerine GTX670 SLI (bütçe yeterse 770) çok daha iyi performan alırsın. 760 670'in altında bir kart. Ya da temiz iş çıkartıp bir HD7990 al! Performansın doruklarını yaşa Para yetmiyorsa GTX780 hatta 770'e bile düşebilirsin ancak 760 SLI yapma derim. Buseçenekler mevcutken hiç mantığı yok..

Sistem güzel olmuş güle güle kullan. Yalnız bu Corsair'ın kasaları niye böyle çirkin arkadaş!

Aynen öyle.760 sli çok fazla performans vermez bencede. 670 sli 780 i geçiyor.Ama yinede piyasadaki tüm oyunların sli düzenine uygun olduğu söylenemez.

Hocam eksenden alacağım bende kapıda ödeme nasıl oluyor annemin kimliği göstersem nakit parayı ben versem yaş 16 fatura felan kesceklerde ben versem olurmu? Tabi bilgin varsa diğe sordum ustam

Alan kişiye teslim ediyorlar kimlik kontrolü ve Ad Soyad ve imza ile teslim ediliyor. Ben gidip şubeden aldım sistemi. Telefon açıp sormanız daha iyi olur.
Ama şu var ben bazen ürün alıyorum evde olmuyorum evden biri benim adıma alabiliyor ama sizin yaş sıkıntı.

- - - Güncellendi - - -

Bu sisteme bi GTX 770 yakışır bence hatta bütçe varsa GTX 780

770 alabilirim ama 780 alacak durum yok maalesef

- - - Güncellendi - - -

Bu arada işlemci içindeki grafik çipi (HD 4600) ile çalıştır 9600GT sök at daha performanslı çalışır, istediğin oyunu kur dene.

Atmayayım kutusuna geri koyayım
Tamamdır denerim.

- - - Güncellendi - - -

Harbiden 9600'ü söküp HD 4600 ile oyunları oyna
Peki Recep bey

- - - Güncellendi - - -

Tamam inceleme yaparım

- - - Güncellendi - - -

Hayırlı olsun.
Teşekkürler

- - - Güncellendi - - -

İnceleme yapacağım 4600 ile bakalım nasıl sonuçlar çıkacak
Yeni kart iyidir 7xxx serisi
Bu kasa en güzeli bana göre askeri dizayn çok hoş
Teşekkürler

- - - Güncellendi - - -

Ben SLI tavsiye etmem. Al bir tane GTX 770, keyfine bak

Bu arada, o işlemci fanını nereden buldun ? İntel'in K serisi işlemcilerine fan koyulmuyor artık

Kart işine bakacağım artık SLI pek isteyen yok nedense.
İşlemci fanı kutusundan çıktı

- - - Güncellendi - - -

Aynen öyle.760 sli çok fazla performans vermez bencede. 670 sli 780 i geçiyor.Ama yinede piyasadaki tüm oyunların sli düzenine uygun olduğu söylenemez.
Baktığım testlerde çok iyiydi netten bakabilirsiniz. Her oyuna uymuyor o ayrı.

- - - Güncellendi - - -

Monitörün yazılarında sorun var sanki yazıları okursan göz yoruyor aranızda kullanan var mı?
Recep Bey bir bilginiz var mı? Yazıları daha iyileştirme ayarı falan olabilir mi?
Menüden değişiklik yaptım şuan bana göre en iyi görünen bu.
Örneğin: %125 zoom yapınca daha düzgün oluyor ama %100 de rahatsız ediyor.

Resimler %100 standarttır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…