2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.365 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer 26 Haziran 2019 #31 Sanal karta para yüklenmiyor diye biliyorum. Başka kredi kartından falan para gönderebilirsin ama. VAHŞİ KAPİTALİST dedi: Yeni kartı almadan önce sanal karta para yükleyebilir miyiz? Genişletmek için tıkla...
Sanal karta para yüklenmiyor diye biliyorum. Başka kredi kartından falan para gönderebilirsin ama. VAHŞİ KAPİTALİST dedi: Yeni kartı almadan önce sanal karta para yükleyebilir miyiz? Genişletmek için tıkla...
Brexit Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 2.790 Çözümler 4 26 Haziran 2019 #32 Sanal karta kredi kartından yüklenebiliyor. Farklı bir kişi alırsa faturada onun ismi gözükür. Ama kayıt ederken sorun olacağını sanmıyorum.
Sanal karta kredi kartından yüklenebiliyor. Farklı bir kişi alırsa faturada onun ismi gözükür. Ama kayıt ederken sorun olacağını sanmıyorum.
Mor Fasulye Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 907 Çözümler 1 Yer Ankara 26 Haziran 2019 #33 İninal kart PTT'de var mı?
Brexit Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 2.790 Çözümler 4 26 Haziran 2019 #34 Mor Fasulye dedi: İninal kart PTT'de var mı? Genişletmek için tıkla... Var ancak Migros daha hızlı.
Mor Fasulye Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 907 Çözümler 1 Yer Ankara 26 Haziran 2019 #35 Brexit dedi: Var ancak Migros daha hızlı. Genişletmek için tıkla... Neden daha hızlı?
Brexit Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 2.790 Çözümler 4 26 Haziran 2019 #36 Mor Fasulye dedi: Neden daha hızlı? Genişletmek için tıkla... Sanırım PTT'de sıra olayları var.
Mor Fasulye Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 907 Çözümler 1 Yer Ankara 26 Haziran 2019 #37 Brexit dedi: Sanırım PTT'de sıra olayları var. Genişletmek için tıkla... Sıra derken hani bu oluşan kuyruk mu? Hani insanlar böyle PTT işi oluyor onun için sıraya giriyorlar onu diyorsanız o bizim PTT'de yok bizimki bomboş.
Brexit dedi: Sanırım PTT'de sıra olayları var. Genişletmek için tıkla... Sıra derken hani bu oluşan kuyruk mu? Hani insanlar böyle PTT işi oluyor onun için sıraya giriyorlar onu diyorsanız o bizim PTT'de yok bizimki bomboş.
Brexit Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 2.790 Çözümler 4 26 Haziran 2019 #38 Mor Fasulye dedi: Sıra derken hani bu oluşan kuyruk mu? Hani insanlar böyle PTT işi oluyor onun için sıraya giriyorlar onu diyorsanız o bizim PTT'de yok bizimki bomboş. Genişletmek için tıkla... O zaman oradan alın kartınızı.
Mor Fasulye dedi: Sıra derken hani bu oluşan kuyruk mu? Hani insanlar böyle PTT işi oluyor onun için sıraya giriyorlar onu diyorsanız o bizim PTT'de yok bizimki bomboş. Genişletmek için tıkla... O zaman oradan alın kartınızı.
Ömer Murat KARACA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 2.959 Makaleler 9 Çözümler 11 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2019 #39 PTT'ye daha dün gittim. Bizim anlaşmamız ininal ile bitti artık satmıyoruz dedi.
Mor Fasulye Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 907 Çözümler 1 Yer Ankara 26 Haziran 2019 #40 Ömer Murat KARACA dedi: PTT'ye daha dün gittim. Bizim anlaşmamız ininal ile bitti artık satmıyoruz dedi. Genişletmek için tıkla... Sizin bayiniz mi yoksa direk tüm PTTler mi? sitesinde PTT gösteriliyordu satış yeri olarak.
Ömer Murat KARACA dedi: PTT'ye daha dün gittim. Bizim anlaşmamız ininal ile bitti artık satmıyoruz dedi. Genişletmek için tıkla... Sizin bayiniz mi yoksa direk tüm PTTler mi? sitesinde PTT gösteriliyordu satış yeri olarak.