Yeni insanlarla tanışma

neolsunismim

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, 21 yaşımda Sakarya Üniversitesi 1. sınıf öğrencisiyim. 5-6 tane arkadaşım var ama sürekli aynı insanlarla olmak istemiyorum. Yeni insanlarla tanışma yöntemleri nelerdir?

Merhaba, 21 yaşımda Sakarya Üniversitesi 1. sınıf öğrencisiyim. 5-6 tane arkadaşım var ama sürekli aynı insanlarla olmak istemiyorum. Yeni insanlarla tanışma yöntemleri nelerdir?

İlk 1 hafta alışamazsınız. 3. hafta küfürleşerek selam vermeye başlarsınız merak etmeyin. Tabii karakterinizi bilemiyorum. Kasıntı bir tip olmayın yeter. Kendiniz olun, size uyan insanlar sizi bulacaktır zaten.

Spora başlayabilirsin.

Hemen hemen her gün aynı insanları göreceğin için mutlaka bir sürü insanla tanışman için yeterli şansın olacaktır.

Ayrıca vücut bir statü sembolüdür. Karşı cinsin inanılmaz ilgisini çekiyor. Bu sayede bir taşta iki kuş vurabilirsin.

+ Ben vücut yaptıktan sonra kızların bana olan bakış açısı 180 derece değişti. Şu an çevremde bir sürü kız var.

Hocam 1.sınıfsınız daha bu kadar acele etmeyin. Seneye 2.sınıf da o takıldığın 5 6 arkadaş da bir bahane bulur sizle iletişimini keser(yaşandı). Kulüplere başvurun.

Ortam dır ve dildir yeni ortamlar yeni doğal insanlar demektir yeni bir dil ise yeni bir topluluk demektir.

Merhaba Dostum,

Ben de Sakarya Üniversitesi öğrencisiyim. Telegram'dsn eklersen tanışabiliriz.

"zylts" kullanıcı adım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…