İntel Arc Controller 11. Nesil ve Üstü İşlemcilerde ki Entegre Grafik kartları ve İntel Arc Harici Ekran kartlarında ki Oyun , Stüdyo ve Sürücü yazılımını Kontrol etmek için İntel'in son güncelleme ile yüklenen yazılımıdır. Eğer hala 31.0.101.4314 sürücüsünü kurmadıysanız kurup yazılımı inceleyebilir ve deneyimleyebilirsiniz. Bir nevi Geforce Experience'ın İntel versiyonu diyebiliriz.
Grafik Kontrolcüsünün Simgesi:
Grafik Kontrolcüsünün Örnek Resimleri:
Şahsen ben yeni Kontrolcüyü çok beğendim. Zaten bir sürü yazılımı ve yazılım desteği olan İntel'in daha modern bir görünüşlü uygulaması olmuş. Ama yeni kontrolcü de çokta yapılacak bir şey yok veya sürekli kullanılacak bir şey yok gibi. Bu İntel'in yeni yazılımı ile ilgili sizin görüşünüz nedir? Sizce iyi bir Kontrolcü yazılımı olmuş mu?
Grafik Kontrolcüsünün Simgesi:
Grafik Kontrolcüsünün Örnek Resimleri:
Şahsen ben yeni Kontrolcüyü çok beğendim. Zaten bir sürü yazılımı ve yazılım desteği olan İntel'in daha modern bir görünüşlü uygulaması olmuş. Ama yeni kontrolcü de çokta yapılacak bir şey yok veya sürekli kullanılacak bir şey yok gibi. Bu İntel'in yeni yazılımı ile ilgili sizin görüşünüz nedir? Sizce iyi bir Kontrolcü yazılımı olmuş mu?