JuliKingsley
Megapat
Daha fazla
Donanım konusunda ve oyunlar konusunda bilgiliyim ama internete gelince biraz bilgisizim. O yüzden biraz sorularım olacak.
8 Kasım 2018'de Turk Telekom ile olan taahütüm sonunda bitiyor. 60 TL'ye 6 Mbit'i geçmeyen AKK'si de 50 GB gibi olduğunu tahmin ettiğim (paketi ben almamıştım) çünkü 5 günde AKK aşılıyordu. Bu paketi kullanıyordum bıkmıştım arkadaşlarım 10 GB PUBG güncellemesini 3-4 saatte indirirken ben gün boyu bekliyordum
Yeni bir internet sağlayıcıya geçeceğim.Araştırmalarıma göre Turknet iyi gözüküyor. Ona geçmeyi planlıyorum. 65 TL iyi fiyat 100 Mbit'e kadar akksiz internet veriliyormuş.
Birkaç sorum şunlar;
8 Kasım 2018'de Turk Telekom ile olan taahütüm sonunda bitiyor. 60 TL'ye 6 Mbit'i geçmeyen AKK'si de 50 GB gibi olduğunu tahmin ettiğim (paketi ben almamıştım) çünkü 5 günde AKK aşılıyordu. Bu paketi kullanıyordum bıkmıştım arkadaşlarım 10 GB PUBG güncellemesini 3-4 saatte indirirken ben gün boyu bekliyordum
Yeni bir internet sağlayıcıya geçeceğim.Araştırmalarıma göre Turknet iyi gözüküyor. Ona geçmeyi planlıyorum. 65 TL iyi fiyat 100 Mbit'e kadar akksiz internet veriliyormuş.
Birkaç sorum şunlar;
- Hangi internet sağlayıcıya geçeyim aylık çok yüksek fiyatlara çıkmadan ve AKK'siz olan bir paketi tercih etmek istiyorum. Genel olarak oyun oynuyorum ama oyun indirmeleri video izlemelerim de bol bol oluyor.
- Fiyat Aralığı Maksimum bir fiyat belirlemedim ama çok abartılı olmasın.
- Geri kalan sorularım Turknet'i seçersem ne olur ve birkaç farklı soru olacaktır.
- TD-W9970V3 isimli modemi kullanıyorum arkadaşlar ve hiçbir fikirim yok eğer Turknet kullanırsam 100 mbit'e kadar olan paketten kaç Mbit hız alırım. Adresim ile turknet sitesinden sorguladığımda 35 mbit ortalama hız yazmıştı.Birde modem VDSL olunca hızlı oluyor gibi bir şey duydum. Benim modemim iyi midir ortalama kaç hız alırım ?
- TTNet'ten Turknet / Superonline... gibi bir ISS'ye geçince özel bir ayrı kurum gerekiyor mu? Kastettiğim şey kurulum ekibi, modem değişikliği, kablo değişikliği vb gibi.
- Online oyunlarda ping artışı olur mu, azalışı olur mu?
- Evde Wi-Fi'ye bağlanan birisi olursa sadece bir kişi olduğunda ping artışı yaşar mıyım
Son düzenleyen: Moderatör: