Arantheim
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Makina Ressamlığı
2 farklı internet olduğundan karıştırmışım.Benim internetim Aralıkta bitecekmiş daha 1 ayı var yani.Turknetle konuştuğumda altyapınız var evet fakat port yok dediler.Ayrıca cayma ücreti 120 TL'ye kadar ödüyoruz dediler 1 ay kaldı 24 aylık taahütten acaba ne kadar cayma ücreti ödenir 120den az ise direk geçmek istiyorum.
Port için TTNET'i aramadım Turknete geçmeye çalışacağım için büyük ihtimalle yok derler dedi bir arkadaşım.
Bana açıklarmısınız nedir bu birde istesem ttnet'i arayıp ne kaybederim verirler mi hiçbir fikrim yok aydınlatırsanız mutlu olurum.
Alt yapınız vdsl destekliyor ise port verirler o konuda sorun olmaz, ancak 1 ayım kalmış diyorsunuz. Cayma bedeli şöyle işler, normalde alacağınız int fiyatı 120 TL dir, tahaddüt ile 70 TL ye vereceklerdir yani 50 tl indirimli. Şimdi ilk 2-3 ayınızda iptal etmek isterseniz kullandığınız ay kadar indirim farkını alırlar yani 3 ay ise her ay için 50 TL indirim yapmışlardı, 150 TL . Ancak 24 ay ya da 1 yıl tahaddüt yaptıysanız ve son 1 ayım kaldı diyorsunuz, bu size pahalıya patlar, yaklaşık 12 ay ise 11 ayın indirim bedelini isterler buda 550 TL olur. 24 ay ise 23 ayın indirim bedelini isterler. 1 ay daha sabredin tahaddüt bitsin ondan sonra TÜRKNET' e başvuru yapın. Birde mesela aradınız port vermediler, direk GENEL müdürlüğe gidip dilekçe ile başvurun o zaman port alırsınız, dediğiniz gibi ttnet gıcıklık yapabilir