Yeni isim önerisi

Danimarka taraflarının, eski vikinglerin isimleri felan benim çok hoşuma gidiyor özellikle. Size de öneririm o taraflardan isimlere bakarak bir şeyler çıkarmanızı.

Nick'ime 5 yaş dedin üzdün ama yine de benden sana @Genzonzi 'nin tavsiyesine uyarak isim önerileri:
  1. Torstein
  2. Wulfgar
  3. Gunnar
  4. Astridh

Nick'ime 5 yaş dedin üzdün ama yine de benden sana @Genzonzi 'nin tavsiyesine uyarak isim önerileri:
  1. Torstein
  2. Wulfgar
  3. Gunnar
  4. Astridh
Bunlar bile çekici bence. Ama içinde bu Danishlerin içinden çizgi geçen o harfi + bir de J harfi olunca ekstra bir albenisi oluyor gibi

Biyolojide hayvanların isimleri vardır, onlardan bir tanesini seçebilirsiniz. Mesela kartalın bilimsel adı Aquila chrysaetos olarak geçiyor. Aquila yapabilirsiniz, bence gayet şık duruyor.

Bunlar bile çekici bence. Ama içinde bu Danishlerin içinden çizgi geçen o harfi + bir de J harfi olunca ekstra bir albenisi oluyor gibi
Yüzde yüz katılıyorum.Bu arada ben kendi nick'imi kendi kendime türetmeye çalıştım sonra anlamına bakmak istedim var mı böyle bir isim diye,temizlik ürünleri satan bir marka çıktı.Dikkat etmek gerekir böyle şeylere

Dosya Ekleri

• 65c89a860e3ab2359a64c3fa-walex-bio-pak-holding-tank.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…