Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 16 Aralık 2020 #21 269184 dedi: Format atmana falan gerek yok. Saçma sapan tavsiyeler vermeyin. Genişletmek için tıkla... Ne? Format atmayınca yaşanan sorunlardan haberiniz yok herhalde. merta0567 dedi: ISO dosyasını açıp setup ile kurulum yapsın diyorum. Genişletmek için tıkla... Ben denediğimde işe yaramamıştı o.
269184 dedi: Format atmana falan gerek yok. Saçma sapan tavsiyeler vermeyin. Genişletmek için tıkla... Ne? Format atmayınca yaşanan sorunlardan haberiniz yok herhalde. merta0567 dedi: ISO dosyasını açıp setup ile kurulum yapsın diyorum. Genişletmek için tıkla... Ben denediğimde işe yaramamıştı o.
merta0567 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2019 Mesajlar 1.953 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #22 Kayseri Mantısı dedi: Ben denediğimde işe yaramamıştı o. Genişletmek için tıkla... Ben genelde bu şekilde yapıyorum kuzenim ve birkaç arkadaşımda bu şekilde yapıyor aldığın hata nedir?
Kayseri Mantısı dedi: Ben denediğimde işe yaramamıştı o. Genişletmek için tıkla... Ben genelde bu şekilde yapıyorum kuzenim ve birkaç arkadaşımda bu şekilde yapıyor aldığın hata nedir?