B Birol_ Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2 26 Mayıs 2024 #1 Yeni işlemci RAM ve anakart aldım: Ryzen 5 5600 ve MSI B450M-A Pro Max. Bilgisayar açılmıyor. Monitör ışığı da yanmıyor fakat bazen uzun süre bekledikten sonra Windows hoş geldiniz yazısı geliyor ve hiçbir sekilde BIOS'a giremiyorum.
Yeni işlemci RAM ve anakart aldım: Ryzen 5 5600 ve MSI B450M-A Pro Max. Bilgisayar açılmıyor. Monitör ışığı da yanmıyor fakat bazen uzun süre bekledikten sonra Windows hoş geldiniz yazısı geliyor ve hiçbir sekilde BIOS'a giremiyorum.
Ankidaster Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 684 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #2 BIOS pilini çıkartıp bir süre bekleyin ve geri takın BIOS'a girip format atmayı deneyin. Aynı şeyi yaşamıştım. Artı 0 Eksi
BIOS pilini çıkartıp bir süre bekleyin ve geri takın BIOS'a girip format atmayı deneyin. Aynı şeyi yaşamıştım.