wArNeSTow Femtopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #1 031321-37859-01.zip drive.google.com
KS KS wArNeSTow Femtopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #11 283156 dedi: Ekran kartı sürücün güncelliğini kontrol et. Güncel değil ise güncelle. Yonga seti sürücünü güncelle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et "Sfc /scannow" rehberini uygula. SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? SFC /scannow nedir ve ne işe yarar? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Dediğin her şeyi yaptım ama hala mavi ekran veriyor reis. Artı 0 Eksi
283156 dedi: Ekran kartı sürücün güncelliğini kontrol et. Güncel değil ise güncelle. Yonga seti sürücünü güncelle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et "Sfc /scannow" rehberini uygula. SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? SFC /scannow nedir ve ne işe yarar? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Dediğin her şeyi yaptım ama hala mavi ekran veriyor reis.
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 14 Mart 2021 #12 Senin anakartın AM3 AMD destekliyor. O yüzden yonga seti sürücüsünü güncellemeni istemiştim. Yeni aldığın mavi ekranın minidump dosyasını paylaş. Son düzenleme: 14 Mart 2021 Artı 0 Eksi
Senin anakartın AM3 AMD destekliyor. O yüzden yonga seti sürücüsünü güncellemeni istemiştim. Yeni aldığın mavi ekranın minidump dosyasını paylaş.
KS KS wArNeSTow Femtopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #13 283156 dedi: Senin anakartın AM3 AMD destekliyor. O yüzden yonga seti sürücüsünü güncellemeni istemiştim. Yeni aldığın mavi ekranın 283156 dedi: Senin anakartın AM3 AMD destekliyor. O yüzden yonga seti sürücüsünü güncellemeni istemiştim. Yeni aldığın mavi ekranın minidump dosyasını paylaş. Genişletmek için tıkla... Reis PC'yi açamıyorum giriş ekranında mavi ekran yedim CPU sıcaklıgı 75 derece gösterdi bende yeniden başlamasına izin vermedim Genişletmek için tıkla... Reis PC yi açtığım anda mavi ekran yedim biosa baktığımda sıcaklık 75 derece gösteriyordu yeniden açılmasına izin veremedim Artı 0 Eksi
283156 dedi: Senin anakartın AM3 AMD destekliyor. O yüzden yonga seti sürücüsünü güncellemeni istemiştim. Yeni aldığın mavi ekranın 283156 dedi: Senin anakartın AM3 AMD destekliyor. O yüzden yonga seti sürücüsünü güncellemeni istemiştim. Yeni aldığın mavi ekranın minidump dosyasını paylaş. Genişletmek için tıkla... Reis PC'yi açamıyorum giriş ekranında mavi ekran yedim CPU sıcaklıgı 75 derece gösterdi bende yeniden başlamasına izin vermedim Genişletmek için tıkla... Reis PC yi açtığım anda mavi ekran yedim biosa baktığımda sıcaklık 75 derece gösteriyordu yeniden açılmasına izin veremedim