B BurakG0655 Hectopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 89 Çözümler 2 17 Şubat 2024 #1 PC'ye yeni işlemci taktım, her şey bittikten sonra açtım. İlk başta CPU fan dönmedi, çıkardım geri taktım. Ondan sonra da her şey açılıyor, ışıklar falan yanıyor ama hemen 1 saniyede geri kapanıyor.
PC'ye yeni işlemci taktım, her şey bittikten sonra açtım. İlk başta CPU fan dönmedi, çıkardım geri taktım. Ondan sonra da her şey açılıyor, ışıklar falan yanıyor ama hemen 1 saniyede geri kapanıyor.
Floppy Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 762 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #11 BurakG0655 dedi: Peçeteyle denedim ama takılıyor pinlere. Genişletmek için tıkla... Pipetle cek dostum dikkat et yutma. D Artı 0 Eksi
BurakG0655 dedi: Peçeteyle denedim ama takılıyor pinlere. Genişletmek için tıkla... Pipetle cek dostum dikkat et yutma. D
KS KS B BurakG0655 Hectopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 89 Çözümler 2 17 Şubat 2024 #12 Floppy dedi: Pipetle cek dostum dikkat et yutma. D Genişletmek için tıkla... Biraz cektimde halen daha duruyor gelmiyor tekrar takip denesem mi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
Floppy dedi: Pipetle cek dostum dikkat et yutma. D Genişletmek için tıkla... Biraz cektimde halen daha duruyor gelmiyor tekrar takip denesem mi?
Floppy Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 762 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #13 BurakG0655 dedi: Biraz cektimde halen daha duruyor gelmiyor tekrar takip denesemmi. Genişletmek için tıkla... Fön makinesı varsa biraz ısıtıp öyle dene pipetle çekmeyi çok ısıtma ama. Artı 0 Eksi
BurakG0655 dedi: Biraz cektimde halen daha duruyor gelmiyor tekrar takip denesemmi. Genişletmek için tıkla... Fön makinesı varsa biraz ısıtıp öyle dene pipetle çekmeyi çok ısıtma ama.
KS KS B BurakG0655 Hectopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 89 Çözümler 2 17 Şubat 2024 #14 Floppy dedi: Fön makinesı varsa biraz ısıtıp öyle dene pipetle çekmeyi çok ısıtma ama. Genişletmek için tıkla... Kral vallahi bu kadar oldu az daha zorlarsam pinlere zarar vereceğim. Floppy dedi: Fön makinesı varsa biraz ısıtıp öyle dene pipetle çekmeyi çok ısıtma ama. Genişletmek için tıkla... Reis PC açıldı simdi de siyah ekran var. Dosya Ekleri IMG_20240217_141542.jpg 413 KB · Görüntüleme: 22 Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
Floppy dedi: Fön makinesı varsa biraz ısıtıp öyle dene pipetle çekmeyi çok ısıtma ama. Genişletmek için tıkla... Kral vallahi bu kadar oldu az daha zorlarsam pinlere zarar vereceğim. Floppy dedi: Fön makinesı varsa biraz ısıtıp öyle dene pipetle çekmeyi çok ısıtma ama. Genişletmek için tıkla... Reis PC açıldı simdi de siyah ekran var.