Yeni İşlemci

oyuncu12

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım benim eski bir bilgisayarım var özellikleri şöyle;

Foxconn g31mx ana kart
atı hd 5570 ekran kartı
3 gb ddr2 ram
İntel pentium dual core e2180

bu anakarta uygun sistemle uyum içerisinde çalısacak güncel oyunları en azından minimumda oynatabilen bir işlemci önerirmisiniz ?

İyi Forumlar...

Bütçem 200 ile 300 lira arasıdır

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınız ve soket yapınız eski olduğu için işlemci bulmak ve almak zor olacaktır. Ayrıca alacağınız işlemci eski teknoloji olduğundan beklediğiniz performansı alamayabilirsiniz. Eğer gözle görülebilecek performans farkı istiyorsanız daha yeni nesil soket ve işlemciler öneririm. Yani komple sistem yenileme.

ne yazıkki şuan komple sistemi yeniliyecek param yok o yüzden işlemciyi biraz daha yükseltip en azından 2 3 sene öncesinin oyunlarını bitirme hedefim var herhangi bir öneride bulunamazmısınız ?

bu işlemciler benim anakartım ile uyumlu daha önce baktıgımda başka forumda bir kaç arkadaş uyumsuz demişti acaba bir bakım ben

bunların üretim teknolojisi daha düşük sıkıntı yaratmazmı benim eski işlemci 65 nm iken bunlar 45 nm de üretilmiş ama soket aynı lga775

Anakartınızın sitesinden kontrol etmenizde fayda var. Eğer sitede yazmasına rağmen çalıştıramazsanız bios güncellemesi yapmanız gerekiyor demektir. Ama bana soracak olursanız bu anakart üstüne yatırım yapmak pek mantıklı değil.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı