Yeni İşlemciyi Bilgisayara Tanıtma

Namık

Hectopat
Daha fazla  
Herekese iyi forumlar. Benim işlemcimle alakalı bir sorunum var. Yeni aldığım işlemcimi bilgisayarıma taktım ve çalıştırdım. Lakin tam performansı alamadım, tabiri caizse eskisinden daha yavaş halde ve sanırsam onu bilgisayara tanıtma konusunda bir sorun var. Bu sorunu nasıl çözebilirim veya tam performansı nasıl alabilirim?

İşlemcimi AMD Athlon X2'den FX-6300'e yükselttim.

Şimdiden teşekkürler.

merhabalar ben de bu konu hakkında bilgi edinmek istiyorum. bilgisi olan varsa ve bilgisini paylaşırsa sevinirim.

İşlemci bilgisayara tanıtılmıyor. Anakart işlemci destek sayfasından işlemcinizi destekliyor mu kontrol edin. Anakartın son güncel biosunu yükleyin anakart kendi işlemciyi destekliyorsa tanır.

hayır işlemci tanınması değil benim konum. benim konum işlmeciyi aldıktan sonra ne gibi işlemler gerekir biostan tanıtılırmı vs. bunun gibi bilgiler istiyorum. teşekkürler.

CPU bilgisayara tanıtma gibi bir durum söz konusu değil. CPU takın ve fanın bağlantısını yapın. Başka bir işlem yapmanıza gerek yok. Soğutucuyu iyi oturtun. Ekran kartı gibi sürücü yükleme gibi bir durum söz konusu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…