E Eyvazov Elmar Hectopat Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2019 #1 Merhaba. Şu an sistemimde Intel i3 550 işlemci var ve bu işlemci GTX 750 Ti ile darboğaz yaptığı için Aliexpress'ten Intel Xeon X3470 işlemci aldım. İşlemci bu gün elime ulaştı. Yeni işlemciyi takmadan önce herhangi bir ayar yapmam gerkiyor mu?
Merhaba. Şu an sistemimde Intel i3 550 işlemci var ve bu işlemci GTX 750 Ti ile darboğaz yaptığı için Aliexpress'ten Intel Xeon X3470 işlemci aldım. İşlemci bu gün elime ulaştı. Yeni işlemciyi takmadan önce herhangi bir ayar yapmam gerkiyor mu?
K kafası güzel teletabi Kilopat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 844 Çözümler 6 1 Mayıs 2019 #2 BIOS güncellemesi gerekebilir. Anakartınızın modeli nedir?
O Okan777 Decapat Katılım 10 Kasım 2018 Mesajlar 96 1 Mayıs 2019 #3 Biosu sıfırlayabilirsin ben format dahi atmadan anakart ile işlemciyi değiştirmiştim bir sıkıntı olmadı.
Biosu sıfırlayabilirsin ben format dahi atmadan anakart ile işlemciyi değiştirmiştim bir sıkıntı olmadı.
E Eyvazov Elmar Hectopat Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2019 #4 kafası güzel teletabi dedi: Bios güncellemesi gerekebilir. Anakartınızın modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Bios son sürüm.Yeni güncelledim.Anakart eski olduğu için son bios güncellemesi 2011'da yayınlanmış.Anakartım Foxconn H55MXV.
kafası güzel teletabi dedi: Bios güncellemesi gerekebilir. Anakartınızın modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Bios son sürüm.Yeni güncelledim.Anakart eski olduğu için son bios güncellemesi 2011'da yayınlanmış.Anakartım Foxconn H55MXV.
OğuzzKaan Decapat Katılım 17 Nisan 2019 Mesajlar 124 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 1 Mayıs 2019 #5 Biosunuzun güncel olması gerekiyor, onun dışında işlemciyi takıp bilgisayarın düğmesine basmanız yeterli.
Biosunuzun güncel olması gerekiyor, onun dışında işlemciyi takıp bilgisayarın düğmesine basmanız yeterli.