3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 5 Mayıs 2020 #11 Linux Mint XFCE. ElementaryOS. Arch Linux veya alternatifi olarak ArcoLinux. Fedora Linux. Ubuntu fakat önermiyorum, çok hantal.
Linux Mint XFCE. ElementaryOS. Arch Linux veya alternatifi olarak ArcoLinux. Fedora Linux. Ubuntu fakat önermiyorum, çok hantal.
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 5 Mayıs 2020 #12 Silinen üye dedi: Linux Mint XFCE. CloudReady OS. Arch Linux veya alternatifi olarak ArcoLinux. FedoraOS. Ubuntu fakat önermiyorum, çok hantal. Genişletmek için tıkla... CloudReady ile programlama yapılmıyor. Kendim denedim uygulama desteği olarak çok rezil.
Silinen üye dedi: Linux Mint XFCE. CloudReady OS. Arch Linux veya alternatifi olarak ArcoLinux. FedoraOS. Ubuntu fakat önermiyorum, çok hantal. Genişletmek için tıkla... CloudReady ile programlama yapılmıyor. Kendim denedim uygulama desteği olarak çok rezil.
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 5 Mayıs 2020 #13 Linux Oyunda dedi: ile programlama yapılmıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman silelim, pek detaylı okumamışım.
Linux Oyunda dedi: ile programlama yapılmıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman silelim, pek detaylı okumamışım.
D destos Hectopat Katılım 3 Aralık 2019 Mesajlar 117 5 Mayıs 2020 #14 Windows'tan başka bu kadar işletim sistemi olduğunu bilmiyordum. Önerileri okuyunca şaşırdım
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2020 #15 destos dedi: Windows'tan başka bu kadar işletim sistemi olduğunu bilmiyordum. Önerileri okuyunca şaşırdım Genişletmek için tıkla... Bunu duyunca hüzünlendim.
destos dedi: Windows'tan başka bu kadar işletim sistemi olduğunu bilmiyordum. Önerileri okuyunca şaşırdım Genişletmek için tıkla... Bunu duyunca hüzünlendim.
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 5 Mayıs 2020 #16 ADİL ALPEREN ÇİFTCİ dedi: Wine ile kurabilmeşler ama ben kuramadım. Windows çok monoton yaptı hocam artık , her yeri ezberledik. Değişiklik olsun istiyorum Genişletmek için tıkla... Size çok iyi bir önerim var. Manjaro KDE istediğiniz kadar ayarları kurcalayın isterseniz Windows 10'a isterseniz Windows 98'e benzetebilirsiniz.
ADİL ALPEREN ÇİFTCİ dedi: Wine ile kurabilmeşler ama ben kuramadım. Windows çok monoton yaptı hocam artık , her yeri ezberledik. Değişiklik olsun istiyorum Genişletmek için tıkla... Size çok iyi bir önerim var. Manjaro KDE istediğiniz kadar ayarları kurcalayın isterseniz Windows 10'a isterseniz Windows 98'e benzetebilirsiniz.
D destos Hectopat Katılım 3 Aralık 2019 Mesajlar 117 5 Mayıs 2020 #17 Dengesiz Kokarca dedi: Bunu duyunca hüzünlendim. Genişletmek için tıkla... Neden? Windows'u seviyorum ve araştırma gereği duymadım. Sadece (bana göre) çok popüler işletim sistemlerini biliyorum
Dengesiz Kokarca dedi: Bunu duyunca hüzünlendim. Genişletmek için tıkla... Neden? Windows'u seviyorum ve araştırma gereği duymadım. Sadece (bana göre) çok popüler işletim sistemlerini biliyorum
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 5 Mayıs 2020 #18 Linux Oyunda dedi: Kendim denedim uygulama desteği olarak çok rezil. Genişletmek için tıkla... Chrome OS'un kendisini keşke Windows notebooklara yükleyebilsek, Android uygulamaları inebiliyormuş, Chrome OS'a ama CloudReady için böyle bir şey yokmuş maalesef.
Linux Oyunda dedi: Kendim denedim uygulama desteği olarak çok rezil. Genişletmek için tıkla... Chrome OS'un kendisini keşke Windows notebooklara yükleyebilsek, Android uygulamaları inebiliyormuş, Chrome OS'a ama CloudReady için böyle bir şey yokmuş maalesef.
rootz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 2.056 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer Hatay/İskenderun 5 Mayıs 2020 #19 Kali Linux. Siber güvenlikte kendinizi geliştirebilirsiniz.
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 5 Mayıs 2020 #20 destos dedi: Windows'tan başka bu kadar işletim sistemi olduğunu bilmiyordum. Önerileri okuyunca şaşırdım Genişletmek için tıkla... DOS FreeDOS Solaris Linux Chrome OS FreeBSD OpenBSD Mac OS X IBM OS/2 Netware Daha çok sayabilirim bunu bilin yeter.
destos dedi: Windows'tan başka bu kadar işletim sistemi olduğunu bilmiyordum. Önerileri okuyunca şaşırdım Genişletmek için tıkla... DOS FreeDOS Solaris Linux Chrome OS FreeBSD OpenBSD Mac OS X IBM OS/2 Netware Daha çok sayabilirim bunu bilin yeter.