Suprax Centipat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 40 10 Şubat 2023 #1 Bilgisayarıma Windows 10 yükleyeceğim. Bilgisayarımda küçüklük videoları var. Yeni işletim sistemini yüklerken bunları nasıl yedekleyebilirim?
Bilgisayarıma Windows 10 yükleyeceğim. Bilgisayarımda küçüklük videoları var. Yeni işletim sistemini yüklerken bunları nasıl yedekleyebilirim?
magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.796 Çözümler 70 Yer İzmir 10 Şubat 2023 #2 HDD C ve D diye bölünükse D ye taşırsın. Yoksa diski bölebilirsin ya da USB belleğe kopyalayabilirsiniz.
HDD C ve D diye bölünükse D ye taşırsın. Yoksa diski bölebilirsin ya da USB belleğe kopyalayabilirsiniz.
Sinan. Kilopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 942 Çözümler 6 10 Şubat 2023 #3 Eğer ilk format tecrübeniz ise kıymetli verilerinizi harici bir diske yada güvenilir bir bulut depolama alanına depolamanızda fayda var.
Eğer ilk format tecrübeniz ise kıymetli verilerinizi harici bir diske yada güvenilir bir bulut depolama alanına depolamanızda fayda var.
J jetboy_hrn1990 Hectopat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 1.122 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #4 Riske gerek yok. Ben dosyalarımı üç farklı yere kopyalıyorum. Size de öneririm. Önemli ise yedeklemeniz lazım. Tak ve sök işlemi yapmak istemiyorsanız. Size harici USB Disk gerekiyor.
Riske gerek yok. Ben dosyalarımı üç farklı yere kopyalıyorum. Size de öneririm. Önemli ise yedeklemeniz lazım. Tak ve sök işlemi yapmak istemiyorsanız. Size harici USB Disk gerekiyor.
Suprax Centipat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 40 10 Şubat 2023 #5 magicspears dedi: HDD C ve D diye bölünükse D ye taşırsın. Yoksa diski bölebilirsin ya da USB belleğe kopyalayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır aynı bilgisayara yükleyeceğim. Cevaplarınız için teşekkür ederim. Videoları Google Drive'a yedekledim. Son düzenleme: 10 Şubat 2023
magicspears dedi: HDD C ve D diye bölünükse D ye taşırsın. Yoksa diski bölebilirsin ya da USB belleğe kopyalayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır aynı bilgisayara yükleyeceğim. Cevaplarınız için teşekkür ederim. Videoları Google Drive'a yedekledim.