3 381258 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.732 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #11 HavalıLama
Aras Doğan Femtopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #12 Yavuz_Çetin dedi: Technopat'ta ismimi değiştireceğim ne önerirsiniz? Benim düşündüklerim: The Dark lord veya lord vader. Not: Star Wars ile ilgili olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Xxxdarkvaderxx. Jrqw. Mükemmel olur (!)
Yavuz_Çetin dedi: Technopat'ta ismimi değiştireceğim ne önerirsiniz? Benim düşündüklerim: The Dark lord veya lord vader. Not: Star Wars ile ilgili olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Xxxdarkvaderxx. Jrqw. Mükemmel olur (!)
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.446 Makaleler 6 Çözümler 512 Yer İstanbul 4 Nisan 2021 #13 Tam Star Wars sayar mısın veya sever misin bilmem ama Baby Yoda Show hoş olabilir.
AkaiYoru Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 767 Çözümler 2 Yer Samanyolu Galaksisi/Güneş Sistemi/Dünya/Türkiye 4 Nisan 2021 #14 Hocam bu isminizde çok güzeldi. Yeni isminize alışmak zaman alacak benim için. Ama aralarından Lord Vader güzel gözüküyor. The Lord Vader olabilir.
Hocam bu isminizde çok güzeldi. Yeni isminize alışmak zaman alacak benim için. Ama aralarından Lord Vader güzel gözüküyor. The Lord Vader olabilir.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #15 AkaiYoru dedi: Hocam bu isminizde çok güzeldi. Yeni isminize alışmak zaman alacak benim için. Ama aralarından lord vader güzel gözüküyor. The lord vader olabilir. Genişletmek için tıkla... İsmimi ben de seviyorum ama internette hep tehlike vardır bir sorun olmasın diye yeniliyorum.
AkaiYoru dedi: Hocam bu isminizde çok güzeldi. Yeni isminize alışmak zaman alacak benim için. Ama aralarından lord vader güzel gözüküyor. The lord vader olabilir. Genişletmek için tıkla... İsmimi ben de seviyorum ama internette hep tehlike vardır bir sorun olmasın diye yeniliyorum.
Arnadimo Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.230 Çözümler 1 Yer Kro Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #16 Aslında ismin gayet güzel, yanında ki rakamları atıp ismin üzerinden yeni bir şey türetebilirsin.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #17 Vavien. dedi: Tam Star Wars sayar mısın veya sever misin bilmem ama baby yoda show hoş olabilir. Genişletmek için tıkla... Size şöyle söyleyeyim han Solo'nun filminden the mandarolian'a kadar hepsini bitirdim.
Vavien. dedi: Tam Star Wars sayar mısın veya sever misin bilmem ama baby yoda show hoş olabilir. Genişletmek için tıkla... Size şöyle söyleyeyim han Solo'nun filminden the mandarolian'a kadar hepsini bitirdim.
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 4 Nisan 2021 #18 Air Lord. Aklıma anlık olarak bu geldi.
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 4 Nisan 2021 #19 Vavien. dedi: Tam Star Wars sayar mısın veya sever misin bilmem ama Baby Yoda Show hoş olabilir. Genişletmek için tıkla... Profil fotoğrafı GIF'lı olmayıp onu da Baby Yoda ile değiştirse ciddiye alamazdım sanırım.
Vavien. dedi: Tam Star Wars sayar mısın veya sever misin bilmem ama Baby Yoda Show hoş olabilir. Genişletmek için tıkla... Profil fotoğrafı GIF'lı olmayıp onu da Baby Yoda ile değiştirse ciddiye alamazdım sanırım.
dogan_orun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 5.818 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i7-13700k Cinsiyet Erkek Meslek taksimde simitçi. 4 Nisan 2021 #20 jedi olsun