Amowyns Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #1 Almanya'da yaşayan akrabam var hepsinin kendisine ait telefonları var halen daha vatandaşlıkları yok hepsi Türkiye vatandaşı. Bakanlığın aldığı yeni kararla ülkeye iPhone 15 sokabilirler mi?
Almanya'da yaşayan akrabam var hepsinin kendisine ait telefonları var halen daha vatandaşlıkları yok hepsi Türkiye vatandaşı. Bakanlığın aldığı yeni kararla ülkeye iPhone 15 sokabilirler mi?
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Konsol Ligine Hoş Geldin Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.682 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #2 Buraya telefonsuz girmeleri gerek. Ve kutularını açmaları gerek. Şahsi 1 tane telefonları gözükecek ve o zaman geçerler. Başka yolu yok yasal olarak.
Buraya telefonsuz girmeleri gerek. Ve kutularını açmaları gerek. Şahsi 1 tane telefonları gözükecek ve o zaman geçerler. Başka yolu yok yasal olarak.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.609 Makaleler 1 Çözümler 81 18 Mayıs 2024 #3 Yeni yasa nedir?
ruzgaew Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 4.150 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #4 bitwise dedi: Yeni yasa nedir? Genişletmek için tıkla... Artık ülkeye 2. telefonu sokamıyorlar diye hatırlıyorum.
bitwise dedi: Yeni yasa nedir? Genişletmek için tıkla... Artık ülkeye 2. telefonu sokamıyorlar diye hatırlıyorum.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.609 Makaleler 1 Çözümler 81 18 Mayıs 2024 #5 ruzgaew dedi: Artık ülkeye 2. telefonu sokamıyorlar diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Bir saat once 3 telefonla girdim Istanbul havaalanindan. Belki yururluge girmemistir.
ruzgaew dedi: Artık ülkeye 2. telefonu sokamıyorlar diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Bir saat once 3 telefonla girdim Istanbul havaalanindan. Belki yururluge girmemistir.
Amowyns Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #6 bitwise dedi: Bir saat once 3 telefonla girdim Istanbul havaalanindan. Belki yururluge girmemistir. Genişletmek için tıkla... Temmuzda gelecekler
bitwise dedi: Bir saat once 3 telefonla girdim Istanbul havaalanindan. Belki yururluge girmemistir. Genişletmek için tıkla... Temmuzda gelecekler
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.609 Makaleler 1 Çözümler 81 18 Mayıs 2024 #7 Amowyns dedi: Temmuzda gelecekler Genişletmek için tıkla... Eyv, konuyu baltaladim biraz ama ben herkesi arayabileceklerine ihtimal vermiyorum. Uygulanabilir degil bence.
Amowyns dedi: Temmuzda gelecekler Genişletmek için tıkla... Eyv, konuyu baltaladim biraz ama ben herkesi arayabileceklerine ihtimal vermiyorum. Uygulanabilir degil bence.
Amowyns Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #8 bitwise dedi: Eyv, konuyu baltaladim biraz ama ben herkesi arayabileceklerine ihtimal vermiyorum. Uygulanabilir degil bence. Genişletmek için tıkla... Ozaman trdeki telefonculara kaldık yine
bitwise dedi: Eyv, konuyu baltaladim biraz ama ben herkesi arayabileceklerine ihtimal vermiyorum. Uygulanabilir degil bence. Genişletmek için tıkla... Ozaman trdeki telefonculara kaldık yine