G Gamiurams Ziyaretçi 19 Ağustos 2014 #1 Merhaba arkadaşlar. Bugün Zalman Z3 Plus kasaya veda edip, Corsair 300WR kasa aldım. Yeni kasaya geçerken de video çekeyim dedim. Rehber tadında olmadığı için hızlandırdım. İyi seyirler Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Merhaba arkadaşlar. Bugün Zalman Z3 Plus kasaya veda edip, Corsair 300WR kasa aldım. Yeni kasaya geçerken de video çekeyim dedim. Rehber tadında olmadığı için hızlandırdım. İyi seyirler Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Alicem Doğan Megapat Katılım 28 Kasım 2013 Mesajlar 899 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 3600, Asus GTX 650Ti Boost 2GB, Corsair Vengeance 16GB (2x8), Biostar M700 500GB M2 SSD, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Seagate Barracuda 1TB HDD, Windows 10 Home SL 21H2 Laptop: (HP Vitcus 15.6") i7 12700h , RTX 3050Ti, 16GB DDR4, 1TB WD M2 SSD, W11 Home SL Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2014 #2 Çok güzel olmuş ellerine sağlık . Bu arada müziğin ismini alabilir miyim ?
SemihUluca Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2014 Mesajlar 1.381 Makaleler 1 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem 19 Ağustos 2014 #3 Çok güzel olmuş gerçekten. Ellerine sağlık . Söylemeden edemeyeceğim sisteminizde gözüme çarptı, bi işlemci soğutucuyu hakediyor o sistem.
Çok güzel olmuş gerçekten. Ellerine sağlık . Söylemeden edemeyeceğim sisteminizde gözüme çarptı, bi işlemci soğutucuyu hakediyor o sistem.
J4RBEI Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 1.300 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2014 #4 Ellerine sağlık güzel video olmuş.
G Gamiurams Ziyaretçi 19 Ağustos 2014 #5 Alicem Doğan dedi: Çok güzel olmuş ellerine sağlık . Bu arada müziğin ismini alabilir miyim ? Genişletmek için tıkla... Chill Carrier - Lost and Found SemihUluca dedi: Çok güzel olmuş gerçekten. Ellerine sağlık . Söylemeden edemeyeceğim sisteminizde gözüme çarptı, bi işlemci soğutucuyu hakediyor o sistem. Genişletmek için tıkla... En kısa zamanda inşallah onuda yenileyeceğim
Alicem Doğan dedi: Çok güzel olmuş ellerine sağlık . Bu arada müziğin ismini alabilir miyim ? Genişletmek için tıkla... Chill Carrier - Lost and Found SemihUluca dedi: Çok güzel olmuş gerçekten. Ellerine sağlık . Söylemeden edemeyeceğim sisteminizde gözüme çarptı, bi işlemci soğutucuyu hakediyor o sistem. Genişletmek için tıkla... En kısa zamanda inşallah onuda yenileyeceğim
G Gamiurams Ziyaretçi 19 Ağustos 2014 #7 Son 1 tane fan kalmıştı. Anakart'ın üzerinde güç alacağı yer kalmayınca takamadım. Sanırım molex'e çevirici alıp takmam gerekecek Bunu alsam olur mu ? TeknoBiyotik: Akasa 4Pin Molex - 3Pin Fan Bağlantı Kablosu Dönüştürücü/Çoğaltıcı - Kablo ve Dönüştürücüler - Aksesuar & Yazılım Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2014
Son 1 tane fan kalmıştı. Anakart'ın üzerinde güç alacağı yer kalmayınca takamadım. Sanırım molex'e çevirici alıp takmam gerekecek Bunu alsam olur mu ? TeknoBiyotik: Akasa 4Pin Molex - 3Pin Fan Bağlantı Kablosu Dönüştürücü/Çoğaltıcı - Kablo ve Dönüştürücüler - Aksesuar & Yazılım
Hardware Hectopat Katılım 12 Ağustos 2014 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2014 #8 Eline sağlık , güle güle kullan. Birde sorum olucak. Zalman Z3'teki fanları 300wr'ye mi monte ettiniz ? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2014
Eline sağlık , güle güle kullan. Birde sorum olucak. Zalman Z3'teki fanları 300wr'ye mi monte ettiniz ?
G Gamiurams Ziyaretçi 19 Ağustos 2014 #9 Hardware dedi: Birde sorum olucak. Zalman Z3'teki fanları 300wr'ye mi monte ettiniz ? Genişletmek için tıkla... Evet. Zalman Z3 Plus ile gelen 4 adet fanı yeni kasaya taktım. Yeni kasayla gelenlerle birlikte toplam 6 adet fan var şu an.
Hardware dedi: Birde sorum olucak. Zalman Z3'teki fanları 300wr'ye mi monte ettiniz ? Genişletmek için tıkla... Evet. Zalman Z3 Plus ile gelen 4 adet fanı yeni kasaya taktım. Yeni kasayla gelenlerle birlikte toplam 6 adet fan var şu an.
J4RBEI Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 1.300 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2014 #10 Üst tarafa taktığınız zalman fanların molex girişleri var mı ?