Yeni Kasa ve Toplama Videosu

- Corsair 300WR
- Cooler Master RS-600 B (600W)
- MSI Z97 Pc Mate
- Corsair Vengeance 2x4 (8GB) 1600Mhz CL9
- Intel Core i7 4790
- Asus GTX 780 Direct Cu II
- Western Digital Caviar Blue 1TB 7200Rpm 64mb
- Samsung 840 EVO 120GB
Sizi hatırladım. Amcanız galiba size kötü bir sistem almıştı sonra siz sistem toplamıştınız. Mavi ekransız günlerde kullanmanız dileğimle.

Sizi hatırladım. Amcanız galiba size kötü bir sistem almıştı sonra siz sistem toplamıştınız. Mavi ekransız günlerde kullanmanız dileğimle.

Hikayeyi hatırlayan birinin olması güzel Teşekkürler.

Ne kadar fiyata topladın peki ?

Yeni kasaydı vs. 3500TL.

Hayırlı olsun, güle güle kullan @Silinen üye . Eski Z3'e ne yapacaksın?

Valla Yasin kardeşim kasadaki 4 fanı da yeni kasaya taktım. Anakartın üzerinde 3pinlik takacak yer kalmayınca, Zalman'ın üstündeki bilgisayar güç tuşu + reset tuşu + fan kontrolcüyü söktüm. Fan kontrolcüye 2 adet fan'ı bağlayıp molex güç almaya yerine gücünü taktım. Onuda kasanın bir yerine sıkıştırdım. Zalman da sadece kasanın kendisi bir de USB 2.0 + USB 3.0 kaldı. Satsan satılmaz, atsan atılmaz. Büyük bir ihtimalle hurdacıya vereceğim. Zaten 100TL almıştım.

Oda güzel. Ya mümkünse bana ön 3.0'ı söküp yollama şansın var mı? Şu TT'ye ön 3.0 çekeyim istiyorum. Olmuyor böyle 2.0 ile. Sürekli dön arkaya soketi bul tak. Birde Ai Changer+'ı aktif edince eller ellemez şak diye elektrik çarpıyor 3.0'larda.

Bu arada o anıları depreştirmek istemiyorum ben... Çok acılı günlerdi kardeş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…