PORSHİUS Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 2.480 Çözümler 15 13 Eylül 2020 #1 Ben bu kategorilerin gelmesi tarafindayim. Gündem, haber ve siyaset. Tarih. Mitoloji.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 13 Eylül 2020 #2 Siyaset kategorisinde tartışmalar olabilir ki Sosyal'de pek istemeyiz tartışma olmasını.
Razer Hyundai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 1.418 Makaleler 1 Çözümler 2 13 Eylül 2020 #3 Ma'at dedi: Siyaset kategorisinde tartışmalar olabilir ki Sosyal'de pek istemeyiz tartışma olmasını. Genişletmek için tıkla... "Sen Abdülhamid'i savundun!" tartışmaları görebiliriz
Ma'at dedi: Siyaset kategorisinde tartışmalar olabilir ki Sosyal'de pek istemeyiz tartışma olmasını. Genişletmek için tıkla... "Sen Abdülhamid'i savundun!" tartışmaları görebiliriz
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.894 Makaleler 8 Çözümler 256 Yer İstanbul 13 Eylül 2020 #4 Tarih ve mitoloji dışında diğer kategorinin geleceğini sanmıyorum.
Monolova Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 2.721 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer 4 duvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi sistemleri ve teknolojileri uzmanı 13 Eylül 2020 #5 Gündem, haber ve siyaset zaten aynı çatı altında konuşulur. CPU ve CPU fan ayrımı yapılması gibi olmuş. Tarih ile mitoloji aşırı ayrı şeyler. Tek başına siyaset zaten ne bu forumun ne TC vatandaşlarının hakkı değil. .
Gündem, haber ve siyaset zaten aynı çatı altında konuşulur. CPU ve CPU fan ayrımı yapılması gibi olmuş. Tarih ile mitoloji aşırı ayrı şeyler. Tek başına siyaset zaten ne bu forumun ne TC vatandaşlarının hakkı değil. .
PORSHİUS Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 2.480 Çözümler 15 13 Eylül 2020 #6 Ma'at dedi: Siyaset kategorisinde tartışmalar olabilir ki Sosyal'de pek istemeyiz tartışma olmasını. Genişletmek için tıkla... Siyaset konu disi ve dunya gundemi kategorisinde bolca yapildi. Tartisma olustugunu gormedim. Herkes mizaha aliyor. Bence gelmeli.
Ma'at dedi: Siyaset kategorisinde tartışmalar olabilir ki Sosyal'de pek istemeyiz tartışma olmasını. Genişletmek için tıkla... Siyaset konu disi ve dunya gundemi kategorisinde bolca yapildi. Tartisma olustugunu gormedim. Herkes mizaha aliyor. Bence gelmeli.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 13 Eylül 2020 #7 Sadece siyasetin konuşulduğu bir bölüm açmak oldukça kötü bir fikir.
Monolova Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 2.721 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer 4 duvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi sistemleri ve teknolojileri uzmanı 13 Eylül 2020 #8 PORSHİUS dedi: Siyaset konu disi ve dunya gundemi kategorisinde bolca yapildi. Tartisma olustugunu gormedim. Herkes mizaha aliyor. Bence gelmeli. Genişletmek için tıkla... Mizah kategorisi var zaten. Tartışma oluştuğunu görmediyseniz, olmayacağı anlamına gelmez. Kullanıcı değilde Forum açısından bakın.
PORSHİUS dedi: Siyaset konu disi ve dunya gundemi kategorisinde bolca yapildi. Tartisma olustugunu gormedim. Herkes mizaha aliyor. Bence gelmeli. Genişletmek için tıkla... Mizah kategorisi var zaten. Tartışma oluştuğunu görmediyseniz, olmayacağı anlamına gelmez. Kullanıcı değilde Forum açısından bakın.
Chloe Price Decapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 3.395 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Arcadia Bay 13 Eylül 2020 #9 Mitoloji gelirse ne konuşacağız?
Monolova Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 2.721 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer 4 duvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi sistemleri ve teknolojileri uzmanı 13 Eylül 2020 #10 Chloe Price dedi: Mitoloji gelirse ne konuşacağız? Genişletmek için tıkla... Yunan, İskandinav, Türk, cart curt.
Chloe Price dedi: Mitoloji gelirse ne konuşacağız? Genişletmek için tıkla... Yunan, İskandinav, Türk, cart curt.