Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 13 Eylül 2020 #11 Siyaset açılacağını sanmıyorum ama Gündem adı altında siyaset yapmak yasak halde açılsa güzel olabilir. Mitolojiyi de "Felsefe" altında tartışabiliriz. Tarih açılsa fena olmaz ama.
Siyaset açılacağını sanmıyorum ama Gündem adı altında siyaset yapmak yasak halde açılsa güzel olabilir. Mitolojiyi de "Felsefe" altında tartışabiliriz. Tarih açılsa fena olmaz ama.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 13 Eylül 2020 #12 Chloe Price dedi: Mitoloji gelirse ne konuşacağız? Genişletmek için tıkla... Nick olarak esinlendiğim "Ma'at" mesela.
Chloe Price dedi: Mitoloji gelirse ne konuşacağız? Genişletmek için tıkla... Nick olarak esinlendiğim "Ma'at" mesela.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 13 Eylül 2020 #13 Chloe Price dedi: Mitoloji gelirse ne konuşacağız? Genişletmek için tıkla... İslam.
Monolova Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 2.721 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer 4 duvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi sistemleri ve teknolojileri uzmanı 13 Eylül 2020 #14 Meraklısına; Efsanevi yaratıklar listesi - Vikipedi tr.wikipedia.org
PORSHİUS Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 2.480 Çözümler 15 13 Eylül 2020 #15 Monolova dedi: Mizah kategorisi var zaten. Tartışma oluştuğunu görmediyseniz, olmayacağı anlamına gelmez. Kullanıcı değilde Forum açısından bakın. Genişletmek için tıkla... O anlamda degil, mizah ile karisik siyaset yapılabiliyor. Ben siyasetten tartisma dondugunu görmedim herkes kendince elestiri yapıyor.
Monolova dedi: Mizah kategorisi var zaten. Tartışma oluştuğunu görmediyseniz, olmayacağı anlamına gelmez. Kullanıcı değilde Forum açısından bakın. Genişletmek için tıkla... O anlamda degil, mizah ile karisik siyaset yapılabiliyor. Ben siyasetten tartisma dondugunu görmedim herkes kendince elestiri yapıyor.
3 304911 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 13 Eylül 2020 #16 Dünya gündemi ve kullanıcı haberleri senin dediğin amaca hizmet ediyor zaten, tarih kategorisi açılmalı bence.
Dünya gündemi ve kullanıcı haberleri senin dediğin amaca hizmet ediyor zaten, tarih kategorisi açılmalı bence.