Yeni Kayıt Olan Üyelerin Davranışları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen ona yardım etmiyor, Intel marka gereksiz, pahalı, vasıfsız işlemci ve anakart aldırtmaya çalışıyorsun. Sen sadece zarar ettirmeye çalışıyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen ona yardım etmiyor, Intel marka gereksiz, pahalı, vasıfsız işlemci ve anakart aldırtmaya çalışıyorsun. Sen sadece zarar ettirmeye çalışıyorsun.
Fanboylukta rekor kırdınız tebrik ediyoruz! Yılın fanboy'u artık sizsiniz

Anlaşılan hiç "benchmark" denilen testlerden haberiniz yok. Ben burada Intel'i savunmayacağım ama dediğiniz gayetinde de saçma. Hadi yine AMD çok kötü işlemciler üretmesede Intel teknoloji, mimari, güç tüketimi ve çekirdek performanslarında AMD'yi çoktan geride bıraktı. Bunları bilmenize rağmen "fanboyluk" peşinde iseniz diyecek bir şey yok. Ama bunları bilmiyorsanız, AMD değil siz geri kalmışsınız.

O test sonuçları nedense hiç gerçek hayatta gözükmüyor. Testlere kanan saflar sayesinde zengin bir marka olduğu ortada. Sen resmen köle olmuşsun, Intel markasını asla bırakamazsın.

@18401 Gerçek hayatta görülmüyor mu? Millete saf diyeceğine git biraz araştır bakalım hangi işlemci iyi, hangisi kötü diye? Kalıplaşmış ve ön yargılı düşüncelerinden kurtul.
Sen sadece sallıyorsun, blender testinde gerçekler ortada. Binlerce dolar ver al istediğin verimi alama, Bend Gate seni mağdur eden kaç işlemci markası var? Intel bükülen işlemci yaptı, Skylake ile bunu başardı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…