TheBoraw Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 449 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Msi 785gm-51 Anakart, AMD Phenom II 4x 945 İşlemci, AMD Radeon HD 6670 Ekran Kartı, 12 Gb Ram, Windows 10, 1 SSD 2 HDD, PL-9258 PSU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2023 #1 Liseye yeni geçtim. Her şeyimi doğru girerken e-Okul'a giremiyorum, okul numaram yüzünden. Okul numaramı nereden öğrenebilirim?
Liseye yeni geçtim. Her şeyimi doğru girerken e-Okul'a giremiyorum, okul numaram yüzünden. Okul numaramı nereden öğrenebilirim?
deniz.1 Picopat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 390 Çözümler 3 8 Ağustos 2023 #2 EBA’da yazıyordu sanırım. Yazmıyorsa da okula gidince öğrenirsin neden şu anda E-Okul’a girmen gerekiyor ki?
EBA’da yazıyordu sanırım. Yazmıyorsa da okula gidince öğrenirsin neden şu anda E-Okul’a girmen gerekiyor ki?
Tuhoiisa Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 656 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #3 TheBoraw dedi: Liseye yeni geçtim. Her şeyimi doğru girerken e-Okul'a giremiyorum, okul numaram yüzünden. Okul numaramı nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Müdürüne sorabilirsin EBA'da gozukuyorsa EBA'ya bakabilirsin.
TheBoraw dedi: Liseye yeni geçtim. Her şeyimi doğru girerken e-Okul'a giremiyorum, okul numaram yüzünden. Okul numaramı nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Müdürüne sorabilirsin EBA'da gozukuyorsa EBA'ya bakabilirsin.
idireus Picopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 465 Çözümler 2 8 Ağustos 2023 #4 TheBoraw dedi: Liseye yeni geçtim. Her şeyimi doğru girerken e-Okul'a giremiyorum, okul numaram yüzünden. Okul numaramı nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Veli’nin e devletinden öğrenci belgesine tıklayınca numaran vs. gözükür çözüm olarak işaretlersen sevinirim.
TheBoraw dedi: Liseye yeni geçtim. Her şeyimi doğru girerken e-Okul'a giremiyorum, okul numaram yüzünden. Okul numaramı nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Veli’nin e devletinden öğrenci belgesine tıklayınca numaran vs. gözükür çözüm olarak işaretlersen sevinirim.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.108 Makaleler 1 Çözümler 60 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #5 EBA sıkıntılı olabiliyor babanın veya annenin e-Devlet'ı üzerinden bakabilirsin ben öyle baktım.
Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.368 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #6 TheBoraw dedi: Liseye yeni geçtim. Her şeyimi doğru girerken e-Okul'a giremiyorum, okul numaram yüzünden. Okul numaramı nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Gidiyorsun okula, Sana kocaman bir şekilde numaranı söylüyorlar. E-Okula girmen için Numara lazım.
TheBoraw dedi: Liseye yeni geçtim. Her şeyimi doğru girerken e-Okul'a giremiyorum, okul numaram yüzünden. Okul numaramı nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Gidiyorsun okula, Sana kocaman bir şekilde numaranı söylüyorlar. E-Okula girmen için Numara lazım.
Fatih1909 Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 282 Çözümler 1 Yer Şanlıurfa Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #7 Babanın E-Devletinden bak
LEGENDEGOİST Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 1.941 Makaleler 1 Çözümler 13 8 Ağustos 2023 #8 Ahmsef dedi: Gidiyorsun okula, Sana kocaman bir şekilde numaranı söylüyorlar. E-Okula girmen için Numara lazım. Genişletmek için tıkla... Evet bana da öyle yapmışlardı.
Ahmsef dedi: Gidiyorsun okula, Sana kocaman bir şekilde numaranı söylüyorlar. E-Okula girmen için Numara lazım. Genişletmek için tıkla... Evet bana da öyle yapmışlardı.
idireus Picopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 465 Çözümler 2 8 Ağustos 2023 #9 LEGENDEGOİST dedi: Evet bana da öyle yapmışlardı. Genişletmek için tıkla... Sistem değişti. Gerek yok gitmeye e devlette var
LEGENDEGOİST dedi: Evet bana da öyle yapmışlardı. Genişletmek için tıkla... Sistem değişti. Gerek yok gitmeye e devlette var
TheBoraw Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 449 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Msi 785gm-51 Anakart, AMD Phenom II 4x 945 İşlemci, AMD Radeon HD 6670 Ekran Kartı, 12 Gb Ram, Windows 10, 1 SSD 2 HDD, PL-9258 PSU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2023 #10 YüzbaşıJohnPrice dedi: EBA sıkıntılı olabiliyor babanın veya annenin e-Devlet'ı üzerinden bakabilirsin ben öyle baktım. Genişletmek için tıkla... e-Devlet'in hangi sekmesinden girdiğini adım adım yazar mısın? idireus dedi: Sistem değişti. Gerek yok gitmeye e devlette var Genişletmek için tıkla... nereden bakılıyor?
YüzbaşıJohnPrice dedi: EBA sıkıntılı olabiliyor babanın veya annenin e-Devlet'ı üzerinden bakabilirsin ben öyle baktım. Genişletmek için tıkla... e-Devlet'in hangi sekmesinden girdiğini adım adım yazar mısın? idireus dedi: Sistem değişti. Gerek yok gitmeye e devlette var Genişletmek için tıkla... nereden bakılıyor?