Brinisamahra Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #1 Yakın zamanda yeni kimlik aldım. Yeni kimliğim şu an şubede fakat 18 yaş altı olduğum için kargoyu vermemezlik yaparlar mı? Daha önce bu gibi durumu yaşayan oldu mu? Şimdiden teşekkür ederim.
Yakın zamanda yeni kimlik aldım. Yeni kimliğim şu an şubede fakat 18 yaş altı olduğum için kargoyu vermemezlik yaparlar mı? Daha önce bu gibi durumu yaşayan oldu mu? Şimdiden teşekkür ederim.
Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.305 Makaleler 7 Çözümler 31 22 Şubat 2021 #2 Kargo almak için belirli bi yaşta olmanıza gerek yok.
Brinisamahra Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #3 Xoloth dedi: Kargo almak için belirli bi yaşta olmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Xoloth dedi: Kargo almak için belirli bi yaşta olmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
memorishy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 2.063 Makaleler 19 Çözümler 16 Yer Giuseppe Meazza 22 Şubat 2021 #4 Hayatta olmanıza bile gerek yok. Benim kargomu ailesi teslim aldı diye yazıp apartmanın kapısının önüne bırakmışlardı.
Hayatta olmanıza bile gerek yok. Benim kargomu ailesi teslim aldı diye yazıp apartmanın kapısının önüne bırakmışlardı.
Blue Beetle Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 1.533 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Şubat 2021 #5 Xoloth dedi: Kargo almak için belirli bir yaşta olmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi kargoyu her yaşta alabilirsiniz.
Xoloth dedi: Kargo almak için belirli bir yaşta olmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi kargoyu her yaşta alabilirsiniz.