Yeni kimlik randevusuna gitmek zorunlu mu?

eeqppu2

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sorum görüldüğü gibi. Ben 15 yaşındayım tam doğum günümde yeni kimlik için randevum var fakat okulu kaçırmak istemediğim için ailem benim yerime randevuya gidebiliyor mu? Kendileride benimle aynı gün aynı saatte randevu aldılar benim gitmem zorunlu mu? Geçen sene ilk hafta okula gidemediğim için bütün sene kitaplarım eksik gezmiştim okul eksik vermişti kitaplarımı. Aynısını yaşamak istemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

Başkası da yerine gidebilir ama yarım saat geç kalırsa iptal olur
Yakınlarımın kimlik kartını alabilir miyim? İlgilinin başvuru sırasında kimlik kartını kendisi dışında alacak kişiyi belirlemesi hâlinde kimlik kartı belirlenen kişiye teslim edilir.

Bal gibi olur teyzem ilk kimlik yenileyenlerden çocuklarına (kuzenlerime) tek başına gitti fotoğraf dahi ekletmişti 15 yaşından küçük olmasına rağmen oluyordu korona döneminde ancak şimdi olur mu onu bilemiyorum.

Bu dediğin randevu için mi geçerli yani mesela babam benim yerime randevuya gidip kimlik başvurusu yapabilir mi? Bir de geçici kimlik alabilir mi benim adıma? Randevuyu aldık fakat okulumu kaçırmamam lazım dediğim gibi ailem gidip benim için de geçici kimlik alabilir mi yani?

Son düzenleme:
Böyle soru işaretleriyle uğraşmak yerine randevuyu okul çıkışına almanız daha faydalı olur.

15 yaşını doldurduysan kimlik için senden resim ve parmak izi gibi biyometrik veriler de alınacak,ayrıca imza da atman gerektiği için senin de olman gerekiyor o anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…