enesp0
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Lenovo İdeapad Gaming 3 15ACH6
-AMD Ryzen5 5600H
-16GB DDR4 3200MHz RAM
-NVIDIA RTX3060 Laptop GPU
-500GB Micron M.2 SSD
- Meslek
- Öğrenci
- SSD veya HDD modeli
- Kioxia Exeria G2 Plus
Birkaç hafta önce Kioxia Exceria Plus G2 aldım. CrystalDiskInfo'da ve CrystalDiskMark görüntülerini paylaştım. Ürünün değerleri normal. Birkaç gündür de normal bir şekilde kullanıyordum ancak diske oyun yüklemeye çalıştığımda bir süre sonra indirme duruyor diskteki dosyalara erişemiyorum, var olmayan aygıt belirtildi hatası alıyorum. Diske girebiliyorum ama içindeki fotoğraflara vs tıklayınca da aynı hatayı alıyorum. Diske herhangi bir indirme işlemi yapmayınca sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorum ki birkaç gündür sorunsuz oyun oynayabiliyordum. Sıkıntı şu ki bu sürekli de olmuyor. Mesela oyunları teker teker indirirken oyunun yarısı indikten sonra hatayı aldığım oluyor ya da hiç almadığım da oluyor.
Böyle saçma sapan bir hata var. Biçimlendirip denedim olmadı. Minitool'dan denedim olmadı. Sorun SSD'de mi yoksa? O kadar sıkıldım ki SSD sağlamsa bile iade edeceğim artık.
Şimdi de iyi diyor.
Böyle saçma sapan bir hata var. Biçimlendirip denedim olmadı. Minitool'dan denedim olmadı. Sorun SSD'de mi yoksa? O kadar sıkıldım ki SSD sağlamsa bile iade edeceğim artık.
Şimdi de iyi diyor.