mustafa43 Hectopat Katılım 26 Nisan 2014 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2014 #1 Yeni konu açarken (The server responded with an error. The error message is in the JavaScript console.) bu hatayı veriyor yorum yazarken sorun yok ama konuyu açmıyor. Şimdiden teşekkürler. (Sosyalde yeniyim hatam carsa özür dilerim) Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2014
Yeni konu açarken (The server responded with an error. The error message is in the JavaScript console.) bu hatayı veriyor yorum yazarken sorun yok ama konuyu açmıyor. Şimdiden teşekkürler. (Sosyalde yeniyim hatam carsa özür dilerim)
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 26 Nisan 2014 #2 Kullandığın tarayıcıdan ya da mesajın içine koyduğun bir şeyden kaynaklanıyor.
mustafa43 Hectopat Katılım 26 Nisan 2014 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2014 #3 Recep Baltaş dedi: Kullandığın tarayıcıdan ya da mesajın içine koyduğun bir şeyden kaynaklanıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Düzelttim. "Chrome > ayarlar > gelişmiş ayarları göster > gizlilik > içerik ayarları > JavaScript izin ver" dedim oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2014
Recep Baltaş dedi: Kullandığın tarayıcıdan ya da mesajın içine koyduğun bir şeyden kaynaklanıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Düzelttim. "Chrome > ayarlar > gelişmiş ayarları göster > gizlilik > içerik ayarları > JavaScript izin ver" dedim oldu.