Yeni konular bölümü genişletilmeli mi?

Yeni konular bölümünde 15 ya da 20 konu gözükmeli mi?

  • Hayır, böyle iyi.

  • Evet yapılmalı.


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Katılım
21 Şubat 2015
Mesajlar
6.940
Makaleler
17
Çözümler
52
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bugün forumda gezinirken dikkatimi çekti. Bazen aynı konular dakikalarca yukarıda kalırken bir yetkilinin konuları onaylamaya başlamasıyla yeni açtığımız konu o bölümden aşağılara düşüp kayboluyor. Bu yüzden açtığımız konu hiç cevap almıyor ya da sorun çözecek kadar fazla cevap gelmiyor. Yeni mesajlar kısmından hiç bahsetmeyeceğim çünkü orası su gibi akıp gidiyor. Konuyu öne çıkarsak bile maksimum 10 saniye gözüküyor. Sizce yeni konular bölümü 15 ya da 20 konuyu göstermeli? Tabii böyle bir şeyin mümkün olup/olmadığını bilmiyorum. Belki yapılabiliyorsa anket sonucuna göre bir değişiklik olabilir. :D.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet artırılmalı.
 
Bahsettiğim soruna bu konu çok iyi örnek oldu. :D
Konu Dışı bölümüne açılan konular ana sayfada gözükmez. Belki bu durum, Alternetif Hayat kategorisinde açılan bütün konular için geçerlidir; bilmiyorum.

Onun dışında Yeni Konular bölümünün büyüklüğü benim talebimi karşılıyor.

Tabii, Technopat çok sayıda aktif üye bulundurduğu için açılan bir konu bir dakika sonra listede görünmeyebiliyor, o çok can sıkıcı.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı