gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.108 Makaleler 1 Çözümler 70 12 Ekim 2020 #21 Performansta kayıp yaşarsın genellikle ve bütün oyunlar çalışmaz.
rhaecia Hectopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 368 Çözümler 3 12 Ekim 2020 #22 Açıkçası Linux'un desteklediği oyunlar gözüme pek az geldi ve sıklıkla oynadığım birtakım oyunların desteklenmediğini gördüm. Bu yüzden orijinal Windows edinmeyi planlıyorum.
Açıkçası Linux'un desteklediği oyunlar gözüme pek az geldi ve sıklıkla oynadığım birtakım oyunların desteklenmediğini gördüm. Bu yüzden orijinal Windows edinmeyi planlıyorum.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 12 Ekim 2020 #23 gen2 dedi: Performansta kayıp yaşarsın genellikle ve bütün oyunlar çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam, bütün oyunlar çalışmaz yazınca sanki hiçbir oyun çalışmaz gibi bir anlam çıkıyor sanki. Tüm oyunlar çalışmayabilir daha iyi gibi olabilir.
gen2 dedi: Performansta kayıp yaşarsın genellikle ve bütün oyunlar çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam, bütün oyunlar çalışmaz yazınca sanki hiçbir oyun çalışmaz gibi bir anlam çıkıyor sanki. Tüm oyunlar çalışmayabilir daha iyi gibi olabilir.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.108 Makaleler 1 Çözümler 70 12 Ekim 2020 #24 cengover_ekin dedi: Hocam, bütün oyunlar çalışmaz yazınca sanki hiçbir oyun çalışmaz gibi bir anlam çıkıyor sanki. Tüm oyunlar çalışmayabilir daha iyi gibi olabilir. Genişletmek için tıkla... Peki şöyle diyelim o zaman. İstediğiniz her oyun çalışmayabilir. Linuxta çalışan toplam oyun sayısı 15000 kadar.
cengover_ekin dedi: Hocam, bütün oyunlar çalışmaz yazınca sanki hiçbir oyun çalışmaz gibi bir anlam çıkıyor sanki. Tüm oyunlar çalışmayabilir daha iyi gibi olabilir. Genişletmek için tıkla... Peki şöyle diyelim o zaman. İstediğiniz her oyun çalışmayabilir. Linuxta çalışan toplam oyun sayısı 15000 kadar.