Ücretsiz GeForce NOW Yeni kullanıcılar için 8 saatlik üyelik

• Konuyu başlatan BGSGP
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 90
  • Görüntüleme 5.971

BGSGP

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Screenshot_2025-04-04-12-02-34-058_com.microsoft.emmx.jpg

Kampanyadan yararlanmak için yeni, veya 1 yıldır GFN üyelik alamadığınız hesap gerekli. Gameplus ana ekranında fotoğraftaki yere tıklayıp onay verince aktifleşiyor, herhangi kart bilgisi falan istemiyor.

Kullanmıyor olsanız bile Turkcell'e zarar etmek amacı ile alın, arka planda oyun açın çalışsın dursun tüm gün :D

Eki Görüntüle 2461566

Kampanyadan yararlanmak için yeni, veya 1 yıldır GFN üyelik alamadığınız hesap gerekli. Gameplus ana ekranında fotoğraftaki yere tıklayıp onay verince aktifleşiyor, herhangi kart bilgisi falan istemiyor.

Kullanmıyor olsanız bile Turkcell'e zarar etmek amacı ile alın, arka planda oyun açın çalışsın dursun tüm gün :D

Bir şey diyeceğim de daha geçen 24 saat idi ne ara 8 saat oldu.

@BGSGP ben deneme amaçlı birkaç ay önce GFN aldığım hesapta bu paketi alabildim. 1 yıldır GFN almamanız gerekmekte mi demek istediniz yoksa yıllık paket falan var da onu mu almamış olmanız gerekmekte demek istediniz?

@eno123, muhtemelen kullanıcı sayıları çok düştü. Eski aktifliklerini herhalde geri toparlamaya çalışıyorlar.

@eno123, hangi süreyi düşürmüşlerdi? Bayağıdır kullanmadım ve bu kampanyayı diyorsanız da yeni kullanıcı çekmeye yönelik.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı