Ücretsiz GeForce NOW Yeni kullanıcılar için 8 saatlik üyelik

Oturum şeklinde olduğu için maalesef hocam tekrar giriş yapmak gerekiyor.
Anladım, peki Minecraft gibi oyunlarda kayıt dosyalarını falan nasıl yedekliyorlar? Yani benim bildiğim Minecraft'da "Steam Cloud Save" gibi bir olay yok, dünyalar sadece manüel kayıt üzerinde kalıyor. Yoksa her seferinde o dünyalar da mı siliniyor?

Normal de hocam oturum çıkınca tüm verilerin siliniyor ama ben kurcalaya kurcalaya Minecraft da dünya yedeklemeyide çözdüm.

Vallahi hocam şu 4 ayda çoğu şeyi kurcaladım ona da şans eseri denk geldim yaptım. Minecraft dosyalarını Cloud save aktarıyorum(imkansız gelebilir ama kolaydı) her girdiğimde direk her şey yükleniyor, her oturum sonu direk yedekleniyor.

Valla boosteroid garip bir teknolojiymiş (iyi anlamda). Yanıtlarınız için teşekkürler hocam, meşgul ettiysem kusura kalmayın

S

Vallahi Boosteroid garip bir teknolojiymiş (iyi anlamda). Yanıtlarınız için teşekkürler hocam, meşgul ettiysem kusura kalmayın

Sorun değil hocam istediğin zaman sorabilirsin.
DC veya Steam verirsen eklesebiliriz istersen.

Hocam bu haftalık paket 1 haftada toplam 8 saat kullanınca iptal olan paket değil mi? Aldığın gün tek seferde 8 saat kullan zaten normalde 4 saatlik oturum süresi mevcut 2 oturumda biten paket değil mi bu? Kaç zamandır paketi alacağım kararsız kaldım aklımda da bu sorular var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…