enessylu
Megapat
Daha fazla
Herkese merhaba. Sistem özelliklerim aşağıdaki gibidir.
Sistem bileşenleri;
Kasa: ASUS TUF GT 502 beyaz.
Kasa fanları: ASUS TUF TR 120 ARGB beyaz.
Anakart: ASUS TUF Gaming B650 Plus Wi-Fi
Ekran kartı: ASUS TUF Gaming RTX 4070 Ti Super OC.
ARGB kontrolcü: ASUS TUF fan hub PWM.
İşlemci: AMD Ryzen 5 9600X.
RAM: 32 GB = Corsair Vengeance ARGB 16x2 DDR5 CL30 6000 MHz.
Sıvı soğutma: Corsair iCUE H100 ARGB 240M.
Güç kaynağı: Corsair RM850e 850+80 Plus Gold full modüler.
Depolama: Samsung 2TB m2. NVMe 7000 MB okuma.
Arkadaşlar böyle bir sisteme sahibim.
1. sorum şu kasamdaki TUF kasa fanları reverse diye geçiyor ama düz monte etmeme rağmen egzoz fanı gibi dışarı doğru üflüyor neden?
2. sorum ise; bu fanlar kaliteli fanlar fakat kasadaki bütün ARGB ışıkları 60 FPS akıcılığı vermiyor kasıyor gibi. Üstelik ASUS TUF fan kontrolcü aldım özellikle. Kafayı yiyeceğim. MSI sistemlerde ARGB ışıklar çok akıcıydı ve yazılım olarak çok daha üstün.
3. sorum ise Armoury Crate denen bu yazılım, full + full her şeyi güncel ve sistemde iCUE de yüklü olmasına ve onun da her şeyi güncel olmasına rağmen, ASUS Aura Sync Corsair yazılımı da yüklü olmasına rağmen RAM'leri görmüyor.
ASUS topladığıma pişman oldum. MSI toplasaydım keşke ama bir kere toplamış oldum. Bu sorularım hakkında bana yardımcı olursanız çok sevinirim...
Sistem bileşenleri;
Kasa: ASUS TUF GT 502 beyaz.
Kasa fanları: ASUS TUF TR 120 ARGB beyaz.
Anakart: ASUS TUF Gaming B650 Plus Wi-Fi
Ekran kartı: ASUS TUF Gaming RTX 4070 Ti Super OC.
ARGB kontrolcü: ASUS TUF fan hub PWM.
İşlemci: AMD Ryzen 5 9600X.
RAM: 32 GB = Corsair Vengeance ARGB 16x2 DDR5 CL30 6000 MHz.
Sıvı soğutma: Corsair iCUE H100 ARGB 240M.
Güç kaynağı: Corsair RM850e 850+80 Plus Gold full modüler.
Depolama: Samsung 2TB m2. NVMe 7000 MB okuma.
Arkadaşlar böyle bir sisteme sahibim.
1. sorum şu kasamdaki TUF kasa fanları reverse diye geçiyor ama düz monte etmeme rağmen egzoz fanı gibi dışarı doğru üflüyor neden?
2. sorum ise; bu fanlar kaliteli fanlar fakat kasadaki bütün ARGB ışıkları 60 FPS akıcılığı vermiyor kasıyor gibi. Üstelik ASUS TUF fan kontrolcü aldım özellikle. Kafayı yiyeceğim. MSI sistemlerde ARGB ışıklar çok akıcıydı ve yazılım olarak çok daha üstün.
3. sorum ise Armoury Crate denen bu yazılım, full + full her şeyi güncel ve sistemde iCUE de yüklü olmasına ve onun da her şeyi güncel olmasına rağmen, ASUS Aura Sync Corsair yazılımı da yüklü olmasına rağmen RAM'leri görmüyor.
ASUS topladığıma pişman oldum. MSI toplasaydım keşke ama bir kere toplamış oldum. Bu sorularım hakkında bana yardımcı olursanız çok sevinirim...