Yeni kurulan sistemde CPU kırmızı DRAM sarı yanıyor

imparatormape

Decapat
Daha fazla  
Sistem yeni toplandı kırmızı CPU sarıda DRAM yanıyor RAM'dendir dedi arkadaş söktüm ayrı ayrı hem RAM'leri hem bölümleri denedim teker teker de olacak şekilde sonuç gene aynı.

Sistem yeni toplandı kırmızı CPU sarıda DRAM yanıyor RAM'dendir dedi arkadaş söktüm ayrı ayrı hem RAM'leri hem bölümleri denedim teker teker de olacak şekilde sonuç gene aynı.

Hocam işlemci altındaki pinleri kontrol eder misiniz veya fotoğraf atabilir misiniz? Ve sistem çalışıyorsa BIOS güncellemesi yapın ilk baş.

Hocam işlemci altındaki pinleri kontrol eder misiniz veya fotoğraf atabilir misiniz? Ve sistem çalışıyorsa BIOS güncellemesi yapın ilk baş.

AM5 sistem pinler anakart ta ama götürmeden mecbur sökeceğim bir bakarım.

Bu sefer işlemciye birlikte RAM'leri söktüm taktım durum aynı ve ne anakart ta ne de işlemci de çıplak gözle görebildiğim herhangi bir şey yok.

Son düzenleme:
Götürün derim hocam.

Hocam BIOS güncellemesini deneyin sistemi yeni aldıysanız DDR 5 sistemlerde öyle garip hatalar olabiliyor.

Hocam BIOS güncellemesini deneyin sistemi yeni aldıysanız DDR 5 sistemlerde öyle garip hatalar olabiliyor.

Hiçbir şey açılmıyor.

Merhaba sistemi dün bilgisayarcıya bırakmıştım az önce beni arayıp sistemi aldığım yere göndermemi ya da anakart işlemci ve RAM'i anakart ın teknik servisine göndermemi ve ekrana görüntü gelmiyor deyip BIOS attırmamı söylediler BIOS ışığı da yanmıyor ama sıkıntının BIOS'a olduğuna karar vermiş gibiler bu kendim atabileceğim bir şey değil sanırım ekran hiç gelmiyor sonuç olarak anakartlı üzerinde işlemci ve RAM varken MSI teknik servisine falan mı yollamam lazım yoksa kendim bir şeyler yapmayı deneyebilir miyim bir de 2 haftalık süre geçer ama sıkıntı işlemci ya da RAM'dendir satıcılar da bu yüzden sıkıntı çıkartır diye de çekiniyorum açıkçası.

Böyle bir şey de var kendi sitesinde kendimiz yapmamız için sanırım.

YouTube'da gördüğüm bir videoda da az güncel ya da anakart tarafından doğrudan desteklenen bir işlemci modelini takıp BIOS'u güncelliyorlar böyle bir desteği var mı diye bilgisayarcılara dolaşıp sormalı mıyım yoksa doğrudan teknik servise mi yollamalıyım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-10-11-10-28-12-763_com.google.android.apps.translate.jpg
    88,6 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:

Hocam garantisi varsa direkt teknik servise yollayın bende şaşırdim görüntü gelmiyor deyince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…