Humbatov Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 208 Çözümler 1 Yer Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2020 #1 Merhaba arkadaslar bilgisayara yeni topladim her şey 0 ekran karti hariç. Elimde Windows 10 USB var şimdi ne yapmaliyim?
Merhaba arkadaslar bilgisayara yeni topladim her şey 0 ekran karti hariç. Elimde Windows 10 USB var şimdi ne yapmaliyim?
Çözüm r.yasar10 30 Nisan 2020 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 311179 Hectopat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1.203 Makaleler 7 Çözümler 3 1 Mayıs 2020 #11 Exinie dedi: Video fazlasıyla yetiyor. Genişletmek için tıkla... Zaten aynı video olduğu için yazdım. Aynı videoyu 2 kere atmak ne kazandırıyor. Artı 0 Eksi
Exinie dedi: Video fazlasıyla yetiyor. Genişletmek için tıkla... Zaten aynı video olduğu için yazdım. Aynı videoyu 2 kere atmak ne kazandırıyor.
r.yasar10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 4.171 Çözümler 73 Yer Ege Bölgesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mayıs 2020 #12 311179 dedi: Zaten aynı video olduğu için yazdım. Aynı videoyu 2 kere atmak ne kazandırıyor. Genişletmek için tıkla... Bazı arkadaşlara göre mesaj sayısı. Ama gerçekten gereksiz atmışım zaten kendisi bir daha atıyor. Garip bir davranış yani. Artı 0 Eksi
311179 dedi: Zaten aynı video olduğu için yazdım. Aynı videoyu 2 kere atmak ne kazandırıyor. Genişletmek için tıkla... Bazı arkadaşlara göre mesaj sayısı. Ama gerçekten gereksiz atmışım zaten kendisi bir daha atıyor. Garip bir davranış yani.
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 1 Mayıs 2020 #13 311179 dedi: Zaten aynı video olduğu için yazdım. Aynı videoyu 2 kere atmak ne kazandırıyor. Genişletmek için tıkla... Ha, o konuda haklısınız. Artı 0 Eksi
311179 dedi: Zaten aynı video olduğu için yazdım. Aynı videoyu 2 kere atmak ne kazandırıyor. Genişletmek için tıkla... Ha, o konuda haklısınız.