Yeni kurulum ekranlı Windows 11 ISO'su ile formatlarsam sistemi programları ve sürücüleri çok yavaş yüklüyor. Birden fazla ISO denedim hep aynı sonucu aldım. Eski kurulum ekranlı ISO kullanırsam eğer sistem normal çalışıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Bir uyumsuzluk var fakat çözemedim.
Başına gelen var mı?
Yeni kurulum ekranlı Windows 11'in görselini ekledim.
Yeni kurulum ekranlı Windows 11 ISO'su ile formatlarsam sistemi programları ve sürücüleri çok yavaş yüklüyor. Birden fazla ISO denedim hep aynı sonucu aldım. Eski kurulum ekranlı ISO kullanırsam eğer sistem normal çalışıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Bir uyumsuzluk var fakat çözemedim.
Başına gelen var mı?
Yeni kurulum ekranlı Windows 11'in görselini ekledim.
Yanlış anladınız hocam daha doğrusu tam anlatamadım kusura bakmayın.
Sorun kurulumdan sonra başlıyor, kurulumdan sonra mesela nvidia ekran kartını yükleyeceğim. 30 dakika da yüklüyor. @ReloadingData
Yanlış anladınız hocam daha doğrusu tam anlatamadım kusura bakmayın.
Sorun kurulumdan sonra başlıyor, kurulumdan sonra mesela NVIDIA ekran kartını yükleyeceğim. 30 dakika da yüklüyor. @ReloadingData
Tam test etmek için bir de USB üzerinden diskleri silip sıfır kurulum yapıp denemen. Onda sorun olmaz ise Windows'un kendi sıfırlama aracında bir sorun oluşuyor demektir. Tam silmiyor olabilir.
Tam test etmek için bir de USB üzerinden diskleri silip sıfır kurulum yapıp denemen. Onda sorun olmaz ise Windows'un kendi sıfırlama aracında bir sorun oluşuyor demektir. Tam silmiyor olabilir.