A Abdullah UÇAR Hectopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2014 #1 Arkadaşlar MSI Apache GE60 2PC-089XTR Core i7-4700HQ 8GB 128 SSD + 1TB 2GB Vga GTX850M 15.6'' Full HD Free DOS - Ürün Kategorileri aldım bugün daha hiç açmadım bataryasını şarj ediyorum. Sizce kaç saat dolmalı ? Taktıktan 2 saat sonra ışık söndü dolmuş mudur ? Yoksa daha devam etmeli miyim ?
Arkadaşlar MSI Apache GE60 2PC-089XTR Core i7-4700HQ 8GB 128 SSD + 1TB 2GB Vga GTX850M 15.6'' Full HD Free DOS - Ürün Kategorileri aldım bugün daha hiç açmadım bataryasını şarj ediyorum. Sizce kaç saat dolmalı ? Taktıktan 2 saat sonra ışık söndü dolmuş mudur ? Yoksa daha devam etmeli miyim ?
A Abdullah UÇAR Hectopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2014 #3 Silinen üye dedi: Eskide kaldı onlar. Aç gitsin. Genişletmek için tıkla... Alırken orda ki adam sabaha kadar bekle dedi ama ?
Silinen üye dedi: Eskide kaldı onlar. Aç gitsin. Genişletmek için tıkla... Alırken orda ki adam sabaha kadar bekle dedi ama ?
B Batuhan Görkem Ziyaretçi 17 Haziran 2014 #4 Valla ben ilk aldığımda açtım hemen. Bir şey olmadı. Bir de bataryalar artık yeni olduğu için böyle şeylere gerek yok diye biliyorum.
Valla ben ilk aldığımda açtım hemen. Bir şey olmadı. Bir de bataryalar artık yeni olduğu için böyle şeylere gerek yok diye biliyorum.
A Abdullah UÇAR Hectopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2014 #5 Silinen üye dedi: Valla ben ilk aldığımda açtım hemen. Bir şey olmadı. Bir de bataryalar artık yeni olduğu için böyle şeylere gerek yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ne zaman almıştın pc yi ?
Silinen üye dedi: Valla ben ilk aldığımda açtım hemen. Bir şey olmadı. Bir de bataryalar artık yeni olduğu için böyle şeylere gerek yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ne zaman almıştın pc yi ?