Yeni Laptop mı yoksa Donanım Güncellemesi mi yapılmalı?

hexcake

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba,

ASUS marka, model FX505DU-BQ150T laptopım var. Kendim hem mimar hem mühendisim. AutoCAD, Revit, Lumion, VRay gibi programları çokça kullanıyorum; lakin artık laptopım bu programların son güncellemelerinden sonra hafiften kasmaya başladı. Tüm bunlara ek olarak arada oyun oynuyorum. Oynadığım oyunları sadece kafayı boşaltmak için oynuyorum. LoL, POE 2 gibi oyunlar; ancak özellikle POE2'yi açınca bilgisayar havalara uçuyor. Fan sesinden odada duramıyorsunuz. Aynı zamanda oyun çok kasıyor. FPS hep düşük. 80.000-100.000 TL gibi bir bütçe ayırdım kendime. Donanımdan pek anlamam. Sizce ekran kartı, işlemci, RAM vs gibi parçaları alıp laptopı upgrade mi etmeliyim yoksa sıfırdan temiz bir laptop mı almalıyım? Her ikisi içinde önerileriniz benim için çok önemli. Dediğim gibi hiç anlamadığım konular. Spesifik bir şekilde almam gerekenleri listelerseniz gerçekten çok mutlu olurum.

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…