Yeni laptopa format atmak zararlı mıdır?

581710

Centipat
Makaleler
2
Arkadaşlar merhaba sizlere bir sorum olacak. Laptopumda Windows 10 işletim sistemi var ve alalı 2-3 hafta oldu. Laptopa Windows 10 arama kısmından bu bilgisayarı sıfırla seçeneğine basıp sürücü dahil tamamen sıfırlasam bir sıkıntı olur mu?

Arkadaşlar merhaba sizlere bir sorum olacak. Laptopumda Windows 10 işletim sistemi var ve alalı 2-3 hafta oldu. Laptopa Windows 10 arama kısmından bu bilgisayarı sıfırla seçeneğine basıp sürücü dahil tamamen sıfırlasam bir sıkıntı olur mu?
Yeni almışsınız. Gerek yok. Ama,
Sıkıntı olmaz. Onun yerine USB ile format atın.

Yapacağınız şey format değildir. Aşağıda rehber var onu uygulayın.

Ayrıca zarar vermez en fazla diske işlem yaptırdığı için sık yapıldığında diskin ömrünü kısaltır.

Hayır ve bu yaptığın işlem format değil bak kendin diyorsun bu bilgisayarı sıfırla bu seçenek telefonu fabrika ayarlarını döndürme seçeneği gibi bir seçenek format değil. Format için ISO dosyası indirip USB'ye veya DVD'ye yazdırman gerekli yazdırdıktan sonra format diski ile boot edeceksin ve gerekli işlemleri yapacaksın.

Format atmanın sebebi nedir ve bir şey olmaz.

Format atmanın sebebi nedir ve bir şey olmaz.

Bir de yaptığın şey format değil fabrika ayarına geri döndürmek.

Ben bilgisayarı aldığım gün format atmıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı