Arkadaşlar merhaba sizlere bir sorum olacak. Laptopumda Windows 10 işletim sistemi var ve alalı 2-3 hafta oldu. Laptopa Windows 10 arama kısmından bu bilgisayarı sıfırla seçeneğine basıp sürücü dahil tamamen sıfırlasam bir sıkıntı olur mu?
Yeni almışsınız. Gerek yok. Ama,Arkadaşlar merhaba sizlere bir sorum olacak. Laptopumda Windows 10 işletim sistemi var ve alalı 2-3 hafta oldu. Laptopa Windows 10 arama kısmından bu bilgisayarı sıfırla seçeneğine basıp sürücü dahil tamamen sıfırlasam bir sıkıntı olur mu?
Arkadaşlar merhaba sizlere bir sorum olacak. Laptopumda Windows 10 işletim sistemi var ve alalı 2-3 hafta oldu. Laptopa Windows 10 arama kısmından bu bilgisayarı sıfırla seçeneğine basıp sürücü dahil tamamen sıfırlasam bir sıkıntı olur mu?
Format atmanın sebebi nedir ve bir şey olmaz.
Format atmanın sebebi nedir ve bir şey olmaz.
Bir de yaptığın şey format değil fabrika ayarına geri döndürmek.
Ben bilgisayarı aldığım gün format atmıştım.Arkadaşlar merhaba sizlere bir sorum olacak. Laptopumda Windows 10 işletim sistemi var ve alalı 2-3 hafta oldu. Laptopa Windows 10 arama kısmından bu bilgisayarı sıfırla seçeneğine basıp sürücü dahil tamamen sıfırlasam bir sıkıntı olur mu?
Ben bilgisayarı aldığım gün format atmıştım.
Hayır ve onun üstüne 3-4 defa daha format attım hiç bir sıkıntı yokBir sıkıntı oldu mu peki yavaşlama gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.