Yeni laptopa hangi işletim sistemi kurulmalı?

Teşekkürler galiba 11 kuracağım. Hazır konu varken bir soru daha sormak istiyorum. Bu laptopun adaptörü aşırı büyük USB-C girişinden Xiaomi 127W şarj ile şarj etsem bir sıkıntı olur mu?

Her bilgisayar pd yok. Destek varsa olur. Thunderbolt 4 özellikle. Performans beklemeyin ama.

Her bilgisayar pd yok. Destek varsa olur. Thunderbolt 4 özellikle. Performans beklemeyin ama.
Kütüphane kullanımında kapanmasın yeter hocam oyun için yetmesini beklemiyorum zaten, usb-c şarj alabildiğini de okudum redditte eve gidince denerim eğer hirlgisayara birşey yapmaz diyorsanız.

127W Xiaomi sanırım 20v 4.8a vermeli. 96-100W arası şarj verir gibi. Modele göre değişmekle birlikte yavaş şarj edebilir ya da sabit kalabilir. Nadiren ısınabilir. Deneyin sorun olmaz. Varsa Thunderbolt 4 ve pd desteği çok daha iyi olur. Bu arada ürünün adaptörü kaç W? Ve ürün hangi model?

Acer Predator Helios Neo 16 adaptörü bilmiyorum bu sabah geldi kargo.

Sanırım ürün 100W kadar Type-C destekliyor. En az 65W doldurur. 120W zararı olmayacağını düşünüyorum.

Bir de iki tane type-c girişi var hocam ikisinebde şarj taksam ne olur şarj alır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…