fermger Decapat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 26 Dün 12:00 #1 Yeni laptop aldım ama kurulumu nasıl yapacağım bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Yanında USB de geldi, taktım onu. Açınca gelen ekran bu.
Yeni laptop aldım ama kurulumu nasıl yapacağım bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Yanında USB de geldi, taktım onu. Açınca gelen ekran bu.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.854 Makaleler 5 Çözümler 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 12:04 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et USB ve işletim sistemi olan bir bilgisayar gerekiyor. USB'nin içinde muhtemelen sürücüler vardır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et USB ve işletim sistemi olan bir bilgisayar gerekiyor. USB'nin içinde muhtemelen sürücüler vardır.
fermger Decapat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 26 Dün 12:13 #3 Damon Salvatore dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et USB ve işletim sistemi olan bir bilgisayar gerekiyor. USB'nin içinde muhtemelen sürücüler vardır. Genişletmek için tıkla... Tamam evdeki masaüstün PC'den doğru videodakileri yaparım. Bu kutudan çıkan USB gerekecek mi bu videodakini yaptıktan sonra.
Damon Salvatore dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et USB ve işletim sistemi olan bir bilgisayar gerekiyor. USB'nin içinde muhtemelen sürücüler vardır. Genişletmek için tıkla... Tamam evdeki masaüstün PC'den doğru videodakileri yaparım. Bu kutudan çıkan USB gerekecek mi bu videodakini yaptıktan sonra.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.854 Makaleler 5 Çözümler 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 12:14 #4 fermger dedi: Tamam evdeki masaüstün PC'den doğru videodakileri yaparım. Bu kutudan çıkan USB gerekecek mi bu videodakini yaptıktan sonra. Genişletmek için tıkla... USB'nin içinde ne olduğunu bilmediğim için kesin bir şey söyleyemem. Elinizde başka bir USB varsa onu kullanın, kutudan çıkanı ellemeyin. %90 içinde sürücüler vardır.
fermger dedi: Tamam evdeki masaüstün PC'den doğru videodakileri yaparım. Bu kutudan çıkan USB gerekecek mi bu videodakini yaptıktan sonra. Genişletmek için tıkla... USB'nin içinde ne olduğunu bilmediğim için kesin bir şey söyleyemem. Elinizde başka bir USB varsa onu kullanın, kutudan çıkanı ellemeyin. %90 içinde sürücüler vardır.