carmelo Hectopat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 73 Makaleler 2 Yer Beylikdüzü, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2014 #1 Selam Yeni aldığım Acer Aspire E15 e windows 8.1 kurmak istiyorum usb BOOT ekranında göremiyorum veya bios a girip USB:HDD yi 1. sıraya almama rağmen olmuyor not: usb masaüstü bilgisayarın boot ekranında görünüyor ve format işlemine geçiyor.
Selam Yeni aldığım Acer Aspire E15 e windows 8.1 kurmak istiyorum usb BOOT ekranında göremiyorum veya bios a girip USB:HDD yi 1. sıraya almama rağmen olmuyor not: usb masaüstü bilgisayarın boot ekranında görünüyor ve format işlemine geçiyor.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 16.961 Çözümler 86 25 Aralık 2014 #2 Laptoba USB takılıyken boot ayarlarını yapıyorsun değil mi? Başka portta dene, mesela USB3'e takılı ise 2'ye takıp.
Laptoba USB takılıyken boot ayarlarını yapıyorsun değil mi? Başka portta dene, mesela USB3'e takılı ise 2'ye takıp.
Resul.A Hectopat Katılım 14 Aralık 2014 Mesajlar 635 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2014 #3 Flash bellekte sorun. Windows yanlış yazılmış olabilir.
carmelo Hectopat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 73 Makaleler 2 Yer Beylikdüzü, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2014 #4 Silinen üye dedi: Laptoba USB takılıyken boot ayarlarını yapıyorsun değil mi? Başka portta dene, mesela USB3'e takılı ise 2'ye takıp. Genişletmek için tıkla... evet Resul.A dedi: Flash bellekte sorun. Windows yanlış yazılmış olabilir. Genişletmek için tıkla... masaüstü bilgisayarda direk windows kurma işlemine geçiyor flash bellek buna rağmen bi sorun olabilirse başka usb ye windows kurayım mı? cevaplarınız için teşekkürler
Silinen üye dedi: Laptoba USB takılıyken boot ayarlarını yapıyorsun değil mi? Başka portta dene, mesela USB3'e takılı ise 2'ye takıp. Genişletmek için tıkla... evet Resul.A dedi: Flash bellekte sorun. Windows yanlış yazılmış olabilir. Genişletmek için tıkla... masaüstü bilgisayarda direk windows kurma işlemine geçiyor flash bellek buna rağmen bi sorun olabilirse başka usb ye windows kurayım mı? cevaplarınız için teşekkürler
Resul.A Hectopat Katılım 14 Aralık 2014 Mesajlar 635 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2014 #5 UEFI kurulum mu yapıyorsunuz?
carmelo Hectopat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 73 Makaleler 2 Yer Beylikdüzü, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2014 #6 bu şekilde
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.274 Makaleler 60 Çözümler 812 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2014 #7 USB bellek takılı olsun. Bilgisayarı yeniden açın. F12'ye basıp çekin sürekli. Boot ekranı gelirse devam edin. Gelmez ise USB takılı iken paylaştığınız resimi tekrar paylaşın.
USB bellek takılı olsun. Bilgisayarı yeniden açın. F12'ye basıp çekin sürekli. Boot ekranı gelirse devam edin. Gelmez ise USB takılı iken paylaştığınız resimi tekrar paylaşın.
carmelo Hectopat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 73 Makaleler 2 Yer Beylikdüzü, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2014 #8 yine olmadı başka USB'ye tekrardan win8.1 kurdum ve başka pc de test ettim çalıştı ama yeni laptopda olmadı
yine olmadı başka USB'ye tekrardan win8.1 kurdum ve başka pc de test ettim çalıştı ama yeni laptopda olmadı
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.274 Makaleler 60 Çözümler 812 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2014 #9 USB takılı olsun. Boot prioriyt order kısmından bir resim alabilirmiyim.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 16.961 Çözümler 86 25 Aralık 2014 #10 Usb girişlerinde elektrik var mı? Herhangi bir usb aygıt takıp deneyebilirsin ya da ışıklı bir USB ile.
Usb girişlerinde elektrik var mı? Herhangi bir usb aygıt takıp deneyebilirsin ya da ışıklı bir USB ile.